• Logg inn: Få 20% EKSTRA på HELE kjøpet t.o.m. 21.04.24

Halvor Bakkes smaksunivers

Enten du er en erfaren kokk eller en lidenskapelig matentusiast, er salt, krydder og olivenolje de essensielle ingrediensene som løfter dine kulinariske kreasjoner til nye høyder. Utforsk vårt utvalg av høykvalitetsprodukter fra Halvor Bakke og la deg inspirere av de mange mulighetene denne spennende samlingen gir. Vi tror på at matlaging handler om mer enn bare å tilfredsstille sulten - det handler om å skape minner, dele glede og utforske verden gjennom smak.

Deilige krydder og salt

Lekre saltkverner med spennende smakskombinasjoner som gjør seg like godt på kjøkkenbenken som på festbordet.

Halvor Bakke mat

Det flytende gull

Olivenolje blir ofte kalt det flytende gull og det med god grunn. Gjort riktig, som her, får du en ekstra virgin olivenolje som byr på elegante smaknyanser som tilfører måltidet det lille ekstra. 

Drizzle den over dine favorittsalater for en smaksopplevelse som vil forvandle hvert grønt blad til et mesterverk, eller dypp nybakt brød i den for en enkel, men uforglemmelig smak. Vår superior kategori olivenolje er skapt som en ren fruktsaft, med kun mekanisk knusing og forsiktig filtrering, slik at du kan nyte den aller beste kvaliteten. Det er ikke bare en olje – det er en reise gjennom smakens herligheter.

 

 

 

Gavetips!

Hva gir du til den som har alt? En smaksopplevelse med pasta og pesto! Dette er den perfekte gave for matelskere som ønsker å skape en smaksrik, italiensk kulinarisk opplevelse hjemme. Buon appetito!

Til gavesettet
Gavesett med pasta og pesto
Smakfulle gavetips!

Det er ikke alltid lett å vite hva man skal gi i gave. En god olivenolje, kaffe og sjokolade er gode tips når man står fast i gavejungelen.

DIS - delikate dufter for hjemmet

Gi hjemmet ditt en behagelig stemning med duftene fra DIS, romduft og duftlys med både søte, friske og krydrede dufter.

Forny stua på 1-2-3

Vi har enkle grep som gjør at du enkelt og uten bekymring kan skape et rom med personlighet og trendy interiør.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom