Vårt ansvar

I Kremmerhuset ønsker vi å inspirere og glede, og gi alle mulighet til å skape et personlig og spennende hjem. Vi jobber hver dag med å sørge for at de varene, som gir stort inntrykk på deg, er produsert på en ordentlig måte. Det innebærer at både vi og våre nærmeste (våre leverandører og samarbeidspartnere) er bevisst vår rolle i verdikjeden og viser respekt for mennesker og miljø.

Vi er ikke perfekte, men vi jobber for å bli litt bedre for hver dag som går. Du kan lese mer om vårt arbeid under.

I Kremmerhuset ønsker vi å tilby produkter som er produsert på en ordentlig måte. For oss betyr dette at vi har en verdikjede som ivaretar menneske- og arbeidstakerrettigheter og miljø, og hvor korrupsjon ikke finner sted. En viktig del av hvordan vi jobber for å sikre ansvarlighet er vårt rammeverk for gjennomføring av aktsomhetsvurderinger.

Les mer om mennesker og samfunn her

Kremmerhuset er en interiørkjede som består av 65 egeneide butikker rundt om i Norge og én nettbutikk. Hovedkontoret ligger på Alna i Oslo, som håndterer med alt fra innkjøp, produktutvikling, markedsføring og mye mer. Logistikkavdeling og sentrallager ligger på Hensmoen i Hønefoss. Totalt har Kremmerhuset over 500 ansatte.

Les mer om hvordan vi jobber her

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom