• Klikk og Hent problemer? Kontakt din butikk for reservasjon.

Viktig info om vase Alba

Oslo, 30. april 2024

Et fåtall av våre hvite Alba-vase (merket med "PO 4810756") har vist seg å lekke vann. Vi ber deg sjekke nummeret på prislappen under vasen. Er prislappen allerede fjernet, kan du enkelt sjekke vasen ved å fylle den med vann, og la den stå noen timer på et sted som tåler vann. 

Du kan returnere vaser med dette nummeret, eller som lekker til din nærmeste Kremmerhuset-butikk innen 15. mai 2024 for full refusjon eller bytte til annen vare, uten kvittering.

Vi beklager ulempen og jobber aktivt for å sikre kvaliteten på våre varer. Kontakt gjerne Kundeservice på kundeservice@kremmerhuset.no ved spørsmål. 

Vase Alba hvit

Tilbakekalling av vare

Oslo, 8.mai 2023

Kremmerhuset tilbakekaller alle varianter av Sanna Solstol. Årsaken er en produksjonsfeil som forårsaker at stolen kan falle sammen på nederste trinn.

Vi ber alle kunder som har kjøpt dette produktet om å levere det tilbake i nærmeste butikk og få pengene tilbake, eventuelt bytte til annen vare, innen 15.juni 2023. Det er ikke nødvendig å ta med kvittering. 

Vi beklager til alle som har kjøpt varen for ekstra bry. Kremmerhuset jobber aktivt på alle måter for at du som kunde skal være trygg på varene du handler hos Kremmerhuset. 

PRESSEMELDING

Bramming, den 22/1-2021

Tilbakekallelse

Vi har konstatert en uønsket bakteriell vekst i enkelte produkt-batches i henhold til oversikten nedenfor.

Alle berørte batches har etter produksjon og før levering blitt testet fri for mikrobiologisk vekst, men etter 3 måneder ved rutinemessig stikkprøvekontroll er mikrobiologisk vekst blitt konstatert.

Infeksjonen av produktene utgjør i de fleste tilfeller ikke en risiko for forbrukere med et normalt fungerende immunforsvar, men for forbrukere med dårlig immunforsvar kan produktene utgjøre en risiko.

Det anbefales derfor at du enten kasserer produktet eller returnerer det til butikken hvor det ble kjøpt. Batchnummeret er trykt på bunnen av emballasjen.

PRODUKT / Batchnr. produkt / EAN KODE

Meraki Handlotion Linen Dew / 231524 / 5707644528291

Meraki Handlotion Linen Dew / 225382 / 5707644528291

Bildet er fjernet.

 

Kontakt:

 

Allison A/S

 

Maria Bønnelykke, Kvalitetssjef, tlf. +45 75191333

Tilbakekallinger av varer

Kremmerhuset tilbakekaller alle varianter av Speil Koy. Årsaken er at det kan se ut som det er brukt for lite lim mellom selve speilet og mdf platen speilet er festet på. Det betyr at det vil være en risiko for at speilet løsner helt fra platen og faller i gulvet. Vi har fått tilbakemelding om at det har vært hendelser der speilet har løsnet og falt i gulvet. 


Vi ber alle kunder som har kjøpt dette produktet om å levere det tilbake i nærmeste butikk og få pengene tilbake, eventuelt bytte til annen vare, innen 30.mars 2019. Det er ikke nødvendig å ta med kvittering. 

Kremmerhuset beklager bryderiet og jobber aktivt på alle måter for at du som kunde skal kunne handle trygt hos Kremmerhuset. 

Ved spørsmål, ta kontakt på mail kundeservice@kremmerhuset.no

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom