Lune puter til sofakroken

Forny stua på 1-2-3

Sitter du med følelsen av at stuen din virker sliten og fargeløs? Kanskje føler du at rommet mangler det personlige preget for å kunne gjøre at rommet føles som en del av deg. Vi har enkle grep som gjør at du enkelt og uten bekymring kan kan skape et rom med personlighet og trendy interiør, og dette trenger ikke ta lang tid!

 

1. Bytt til sesongens puter

Se sofaen skifte humør! Det enkleste trikset for fornying i stua er å bytte ut sofaputene - vi lover, det skal ikke mer til!

Kombiner nydelige trekk i duse toner for å skape deilig og lys følelse i sofahjørnet. Miks strukturer og stoffer i lyse og beige fargetoner.

Chenille og velur er en god match for en lun og myk sofakrok. Strukturer og print, gjerne blomster og stråmønster i farger mot brunt og beige.

Harmoniske blåfarger med puter i lin og velur gir en luftig og fresh følelse i rommet. Passer godt inn i et naturfarget interiør,

Kule mønstre og trendy puter i boucle er et blikkfang i soafen. Lek deg med spennende kombinasjoner av farger og strukturer!


 

2. Frisk opp med grønne planter

En enkel måte du kan gi stua en ny vår er å fylle rommet med herlige grønne planter, og hvorfor ikke av den eviggrønne varianten? Benytt anledningen til å gjøre rommet om til en tett og frodig jungel. Bruk potter i ulike størrelser og høyder for å lage tette miljøer av grønt.
Plantekasser er en perfekt mulighet til å samle plantene og blomstene for å få det litt opp i høyden. Det samme gjøres med pidestaller i ulike høyder og størrelser.

 

 

30%
30%

Eviggrønne planter er et fantastisk alternativ til deg som kanskje ikke er så mye hjemme? Eller kanskje de grønne fingrene rett og slett ikke er tilstede. Kunstige planter og blomster vil kunne gjøre livet så mye enklere, og i dag er kvaliteten så høy at det skal gjøres å se forskjell!


 

3. Samle lys og blomster på et fat

Lysfat er den helt perfekte måten og raskt samle interiøret for å lage små miljøer. Plasser potter, vaser og sett gjerne inn telysglass for å lysne opp. Lag ditt helt egne trendy samlepunkt til pynten i stua.

Mix og match som du ønsker. Sett enkelt en vase eller potteskjuler på lysfatet med strå eller planter, og vips! Kun fantasien setter grenser med hva som kan plasseres og kombineres. Ikke vær redd for å blande for eksempel glass og keramikk, eller bland farger du ønsker å hente igjen fra andre steder i rommet. 

30%
Fiks, ferdig festklar!

Her er tipsene som hjelper deg å sette prikken over i'en på festbordet når det må gå fort!

Grønn oase på 1-2-3

Du trenger ikke grønne fingre for å forvandle hjemmet til en frodig oase. La det bugne av grønne planter i store og små potter! 

Sesongens putekombinasjoner

Forny stua ved å bytte putetrekk. Det er både kjapt og enkelt og mulighetene er uendelige. Se våre tips til putekombinasjoner.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS