Store selecter

place Velg din butikk

Frakt 99* - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Din handlekurv

Handlekurv

Personvern

 

Sist oppdatert: 12.04.2018

 

KREMMERHUSETS PERSONVERNERKLÆRING

 

Kremmerhuset Ting & Sånt med org.nr 975965120 er behandlingsansvarlig for dine persondata. Vi arbeider for å ivareta ditt personvern og har derfor utarbeidet en erklæring for hvordan personopplysningene dine blir behandlet. Innholdet i erklæringen kan bli endret fortløpende, og endringer vil bli publisert på vår nettside www.kremmerhuset.no. I tilfelle vesentlige endringer vil vi be deg om et nytt samtykke ved innlogging til din profil eller når du besøker kremmerhuset.no.

Nettstedet kremmerhuset.no gir deg mulighet til å se, reservere varer i butikk og kjøpe våre produkter over internett og få de levert hjem til deg. Når du besøker og tar i bruk nettstedet vårt, eller lager deg en profil samt melder deg inn i Kremmerhuset kundeklubb, samtykker du til vilkårene og denne personvernerklæringen.

 

HVILKE OPPLYSNINGER INNHENTER VI?

En personopplysning er en opplysning eller vurdering som direkte eller indirekte kan knyttes til en enkeltperson. Vi samler ikke inn sensitive personopplysninger.

Kremmerhuset innhenter flere personopplysninger i forbindelse med ditt medlemskap i vår kundeklubb og via kremmerhuset.no.

 

Navn

Fødselsdato

Mobilnummer

Epostadresse

Postadresse

Kjøpsinformasjon

Din foretrukne Kremmerhuset-butikk

Den butikken du ble registrert i

 

Dette er informasjon du oppgir til oss ved innmelding i kundeklubben eller ved bruk av kremmerhuset.no, som vi får tilgang til når du gjennomfører et kjøp og/eller identifiserer deg som medlem, og som vi får tilgang til via abonnement på nyhetsbrev/SMS/magasin eller din profil på www.kremmerhuset.no. Vi behandler i tillegg atferdsdata som bruk av kuponger og annen statistikk basert på bruk av vår app og øvrige tjenester.

Når du benytter våre digitale løsninger, som nettstedet kremmerhuset.no, registreres din IP-adresse (som er en identifikasjon på din maskin), samt informasjon om din nettleser, operativsystem, omtrentlig lokasjon, samt hvilken nettside du kom fra. Vi benytter oss også av informasjonskapsler (cookies) som er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin eller mobil når du besøker en nettside, slik som kremmerhuset.no. På nettstedet vårt kremmerhuset.no logger vi helt anonymt informasjon om alle besøkende ved bruk av Google Analytics for å bedre kunne forstå hvordan våre brukere benytter nettstedet, for å opprettholde brukersesjonen din på våre nettsider, for statistikk, for å studere trafikk, bruksmønstre og trender på nettsiden, for annonsestyring og for at vi kan tilpasse sidene optimalt til deg som bruker. Du kan lese mer om bruken av informasjonskapsler i vår cookie-policy.

Vi gjør oppmerksom på at Kremmerhuset benytter auto-oppslag for å gjøre registreringen til kundeklubben enklere for deg. Du er selv ansvarlig for å rette opp eventuelle feil som er lagret på ditt mobilnummer og kan når som helst endre disse.

I enkelte tilfeller kan vi motta informasjon fra andre kilder som partnere og annonsører. En annonsør kan for eksempel gi oss informasjon om hva du foretok deg etter at du klikket på en annonse hos oss. Vi kan motta såkalt profileringsinformasjon som kan gi oss antakelser om hvilke demografiske grupper du tilhører og dine preferanser.

Så langt det er praktisk mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen kan knyttes spesifikt til deg.

Kremmerhuset er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn og lagrer og behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven med forskrifter. Kremmerhuset forplikter seg til å overholde EUs generelle databeskyttelsesforskrift (EU) 2016/679 («GDPR») som umiddelbart blir gyldig og trer i kraft 25. mai 2018.

 

HVORFOR INNHENTER VI OPPLYSNINGER OG HVA BRUKES OPPLYSNINGENE TIL?

Dine personopplysninger og den innsamlede informasjonen kan benyttes av Kremmerhuset til analyse og til å sende deg kampanjetilbud via mail og/eller mobil, eller annen kommunikasjon via digitale tjenester som f.eks dagbladet.no eller Facebook. Du kan når som helst reservere deg mot å motta kommunikasjon og analyse via din profil på kremmerhuset.no og ved å endre på dine nettleserinnstillinger for å avvise informasjonskapsler.

Formålet med å behandle de personopplysninger vi registrerer om deg er i første rekke å sikre nødvendig grunnlag for å beregne medlemsbonus- eller rabatter opptjent gjennom medlemsprogrammet og for å gi deg en best mulig brukeropplevelse på kremmerhuset.no. Vi innhenter også fødselsdato slik at du kan verifisere at du er over 15år, som er aldersgrensen for vår kundeklubb. Ut over dette registreres og brukes opplysningene om deg fordi vi ønsker å gi deg fullgod medlemsservice, det vil si at vi kan tilpasse medlemskapet til deg og dine preferanser (så fremt du har godtatt vilkår for tilpasset kommunikasjon). Blant annet kan vi tilpasse medlemstilbud, medlemsinformasjon, nettsider, apper, digital kommunikasjon og de øvrige tjenester og fordeler som tilbys våre medlemmer. Et tilpasset medlemstilbud kan for eksempel være et avslag på et teppe som passer godt sammen i sofaen sammen med det putetrekket du nettopp kjøpte hos oss.

Vi foretar analyser av dine kjøp som kan utledes i en automatisk kategorisering av deg som kunde. Dette gjør vi for eksempel for kunder som er medlem i kundeklubben vår og kategoriserer basert på opptjente bonuspoeng.

Vi utarbeider også statistikk og analyserer data for å forstå markedstrender. Dette gjør vi for å kunne forbedre og videreutvikle produktene og tjenestene vi tilbyr. Så langt det er mulig forsøker vi å gjøre dette med anonyme opplysninger, uten at vi kan knytte opplysningene spesifikt til deg.

Personopplysninger behandles også for å forhindre misbruk av og opprettholde et sikkerhetsnett til tjenestene våre. Eksempler på misbruk kan være forsøk på å logge seg på andres kontoer, forsøk på svindler, «spamming», hets, sjikane og andre handlinger som er forbudt etter norsk lov.

 

KREMMERHUSET BENYTTER SEG AV DATABEHANDLERE

I utgangspunktet deler vi ikke personopplysninger med tredjeparter. Unntak gjelder for tekniske samarbeidspartnere som Vipps eller Klarna for gjennomføring av transaksjoner på kremmerhuset.no eller Bring for å kunne levere pakken til deg. Ved betaling med kort lagrer vi ikke kortinformasjon da vi benytter Klarna for håndtering av kortbetaling.

Vi kan la underleverandører (samarbeidspartnere) stå for den tekniske delen av databehandlingen. Lindbak Retail Systems AS er et eksempel på en av våre samarbeidspartnere og databehandlere. I andre tilfeller, for eksempel for å finne andre tilbud som er relevante for deg eller for å gjøre kremmerhuset.no tilpasset dine preferanser, kan vi også innhente og benytte analysedata og systematiserte personopplysninger fra eksterne parter. Se oversikt over alle våre databehandlere her.

Ved utlevering av persondata til tredjeparter (databehandlere) vil disse etter avtale med oss behandle personopplysningene dine på den måten vi bestemmer. Vi pålegger databehandleren å sørge for en forsvarlig informasjonssikkerhet, herunder at persondata ikke kan overdras til andre med mindre dette er ønskelig fra kunden sin side.

 

HVOR KAN MAN HENVENDE SEG FOR Å FÅ VITE HVA SOM ER REGISTRERT?

Du kan logge deg inn med egen bruker på kremmerhuset.no for å se og endre opplysningene som ligger inne om deg. Du kan også kontakte oss via e-post til kundeklubb@kremmerhuset.no dersom du har noen spørsmål eller ønsker fullt innsyn i hvilke av dine personopplysninger vi har lagret. For at vi skal kunne endre opplysninger om deg godtar du at vi har tilgang til dette. Dersom opplysningene er feil, ufullstendige eller irrelevante, kan du kreve at de skal rettes eller slettes. Er du medlem i kundeklubben vår godtar du for eksempel at kasserer har mulighet til å endre navnet som er registrert på din profil eller at vi kan hjelpe deg med å velge SMS som en kanal å motta kommunikasjon via. Du kan når som helst tilbakekalle ditt samtykke til at vi benytter dine opplysninger til markedsføringsformål (for eksempel utsendelse av SMS, nyhetsbrev eller tilbud) eller slette din profil fullstendig. Utmelding/sletting av din profil fra kundeklubben kan gjøres ved å sende en e-post til kundeklubb@kremmerhuset.no eller ved å sende SMS med kodeord <stopp kremmerhuset> til 27272.

 

HVOR LENGE LAGRES DINE OPPLYSNINGER?

Dine opplysninger lagres bare så lenge det kreves for å utføre våre tjenester (som eller så lenge som det foreskrives i loven. Så lenge din profil på kremmerhuset.no består vil registrerte opplysninger ikke bli slettet. Ved utmelding vil alle personopplysninger om deg slettes innen få minutter. Vi gjør oppmerksom på at vi sparer på e-postadressen din ved sletting av din profil i 3 måneder for å forhindre misbruk av kundeklubben vår.

 

KONTAKTINFORMASJON

Kremmerhuset AS

PB 4430 Hospitalsløkken

7418 Trondheim

Telefon: 73 88 44 60

Epost: kundeklubb@kremmerhuset.no

 

 

Personvern    |    ©Kremmerhuset