Boligstyling hos Kremmerhuset

I Kremmerhuset ønsker vi at alle skal bli inspirert til å få det koselig og personlig hjemme. Våre ansatte har sterk interiørinteresse og mange har faglig interiørutdanning. Trenger du inspirasjon eller hjelp til å gjøre et rom til ditt eget, tilbyr flere av våre butikker nå personlig boligstyling med farge-, materialvalg og produktforslag. Konsultasjonen foregår i butikken. Booker du time hos en av våre stylister, vil vår stylingekspert forberede personlig tilpassede farger, materialer og produkter for at du skal ta ut din personlige stil i ditt hjem, og få det koselig. 

Kremmerhuset tilbyr boligstyling for stuen, kjøkken, yttergang/entree, bad, loftstue, kjellerstue, hytte og uteplassen. 

I oversikten under finner du hvilke butikker i hvilke byer som tilbyr personlig boligstyling. I forbindelse med booking av tid er det viktig at du inkluderer detaljer om følgende:

  • Hvilket rom ønsker du at stylisten skal hjelpe deg med.
  • Hvilke farger liker du?
  • Hvilke farger har du i rommer (vegger, gulv)?
  • Er det noen spesielle møbler/farger å ta hensyn til? Har du en sofa, en stol, en hylle som er viktig i rommet, er det viktig å spesifisere farge og stil.
  • Send over 1-4 bilder av rommet i mailen.

Ved spørsmål, ta gjerne kontakt med stylisten du ønsker å booke tid med. Vi hjelper deg gjerne! Velkommen til Kremmerhuset - inspirasjon til å fornye hjemmet.

Boligstyling - konsultasjon i butikk med stylist:

  • 30-60 minutter pr rom, kr 399 for medlemmer/ 599,- for ikke-medlemmer (innmelding: send sms "kremmerhuset" til 27272)
  • Ved kjøp av produkter over 2000,- er konsultasjonen gratis.

Boligstyling BERGEN

Kremmerhuset Vestkanten Storsenter

Renate Helgheim har jobbet i Kremmerhuset siden 2014 og har lang erfaring med boligstyling. Renate er alltid oppdatert på trender og har et godt øye for detaljer som vil  hjelpe deg å skape et spennende og personlig hjem.

Book boligstyling med Renate ved å sende henne en mail på kts294@kremmerhuset.no eller kontakt henne direkte i butikken på telefon 912 40 768.

Boligstyling OSLO 

Kremmerhuset Storo Storsenter

Martine Sivertsen har jobbet med interiør siden 2012, noe hun trives veldig godt med. Hun har en stor lidenskap for interiør, stiler, kreativitet og farger. Martine er opptatt av at kunden skal bli fornøyd, og forlate butikken med et bredt smil. Hun ser løsninger, og holder seg alltid oppdatert, og vil gi deg super hjelp til  dine ønsker!

Book boligstyling med Martine på kts269@kremmerhuset.no eller telefon 95891057

Boligstyling SANDVIKA

Kremmerhuset Sandvika Storsenter

Iselin Grongstad har 9 års erfaring fra Kremmerhuset. Hun har en lidenskap for interiør og trender, og synes fargesammensetninger er spesielt spennende.  Hvis du trenger tips og råd for å optimalisere din personlige stil, er Iselin genuint opptatt av å hjelpe. Kom innom!

Book boligstyling med Iselin på mail kts276@kremmerhuset.no eller telefon 95273070

Boligstyling SARPSBORG

Kremmerhuset Storbyen senter

Linn Veronica Fjeld har jobbet med interiør i 12 år, hvor 9 av disse er i Kremmerhuset. Linn Veronica brenner for interiør, trender og styling, og ønsker å hjelpe akkurat deg med å få den stilen du ønsker i ditt hjem. Stor fagkunnskap, og god til å se helhet og finne en stil som passer akkurat deg.

Book boligstyling med Linn Veronica på mail kts273@kremmerhuset.no eller på telefon 95224959.

Boligstyling STAVANGER

Kremmerhuset Kilden

Stine på Kilden er 32 år og har jobbet med interiør og møbler i 10 år. Hun har studert interiør i private hjem på NKF, og er opptatt av å skape personlige hjem, med rene linjer og lekne detaljer :)

Book boligstyling hos Stine ved å sende henne en mail: kts283@kremmerhuset.no eller kontakt henne på telefon 90959553.

Boligstyling SANDEFJORD

Kremmerhuset Hvaltorget 

Lise er alltid oppriktig opptatt av kunden, og har en fantastisk egenskap til å sette seg inn i deres ønsker og behov. Hun ser løsninger der andre sitter fast, og holder seg alltid oppdatert på trender innen interiør. Her vil du få et supert  kundemøte og dyktig hjelp til å finne din stil.

Book boligstyling med Lise på mail kts266@kremmerhuset.no eller telefon 41404265.

Boligstyling ÅLESUND

Kremmerhuset Amfi Moa

May Britt har jobbet i Kremmerhuset i 15 år og har stor interesse for interiør. May Britt har lang erfaring i å veilede kundene slik at de kan finne sin stil til sitt hjem og er opptatt av at det ikke skal koste hverken mye tid eller mye penger å pusse opp hjemme.

Book boligstyling med May Britt på mail: kts236@Kremmerhuset.no eller på telefon 91834228.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS