Om Kremmerhuset

Kremmerhuset er en spennende interiørbutikk, hvor du kan finne inspirasjon til ditt personlige hjem. Vi har et bredt vareutvalg, og butikkene får levert nyheter hver uke, slik at du alltid finner noe nytt og inspirerende hver gang du besøker oss.

Våre innkjøpere reiser ut i verden flere ganger i året, for å finne de mest spennende og inspirerende varene. Vi bestiller produktene i ønsket farge og utførelse, og kjøper dem direkte fra leverandørene. Dette gir oss et unikt vareutvalg med en rekke produkter du kun finner hos oss.
Dette gjør også at vi har konkurransedyktige priser, samt et vareutvalg som glir sømløst inn i sesongens trender. Vi utvikler flere nye varepakker hver sesong, med fargepaletter og uttrykk som passer sammen som hånd i hanske, slik at du til enhver tid vil finne noe som passer akkurat din stil. På denne måten kan du mikse varer fra oss med det du allerede har, og variere interiøret ditt for å skape et hjem som både er trendy og personlig.

Den første butikken vår åpnet allerede i 1979, i Sommerveita i Trondheim. Siden den gang har vareutvalget endret seg mye, men vi drar stadig nytte av vår lange og brede erfaring, og du finner oss fortsatt i idylliske Sommerveita. I dag har vi totalt 63 butikker i tillegg til nettbutikk, og vi er over 500 blide ansatte som står klare til å ønske deg hjertelig velkommen til Kremmerhuset.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom