SMAKFULLE GAVETIPS!

Hvem setter ikke pris på en liten smakfull gave? Kanskje er det en gave til den som har alt, eller til en som bare er glad i litt ekstra kos og som fortjener en liten oppmerksomhet.

Dersom du ikke har tid til å bake noe selv, har Kremmerhuset en rekke smakfulle gavetips som kan overraske. Og er du heldig nytes den kanskje sammen? Ønsker du å se alle våre spiselige produkter, kan du finne disse her.

Alle elsker sjokolade

Er det en ting som aldri slår feil, så er det å gi sjokolade i vertinnegave. Både i nettbutikken og i våre butikker, har vi eksklusive sjokolader med mange spennende smaker. 

Eksklusive krydder og oljer fra Nicolas Vahé

Til en hobbykokk

Krydder og oljer en supre gaver som vil bli satt pris på. I tillegg ser de også veldig bra ut på kjøkkenbenken og passer perfekt for de som liker å ha krydderet stående fremme og lett tilgjengelig. Krydderflaskene kommer med praktiske kverner i lokket og i mange spennende smaker. En praktisk gave til kjøkkenentusiasten som garantert blir brukt.

Se alt fra Nicolas Vahe

En smakfull pause

 

Glad i varme drikker og godis?

For de som er glad i kaffe eller te har vi mange spennende og god smaksvarianter. Kjøp en pose sammen med en kopp og deilig sjokolade eller annen godis, så er du sikker. Kan brukes til en spesiell anledning, eller serveres under selskapet. Se alle krus og kopper her, og all godis her.

Gavetips under 300,-
Sesongens nyheter
Dekk opp til fest!

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS