Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv
SMAKFULLE GAVETIPS!

Hvem setter ikke pris på en liten smakfull gave? Kanskje er det en gave til den som har alt, eller til en som bare er glad i litt ekstra kos og som fortjener en liten oppmerksomhet. Dersom du ikke har tid til å bake noe selv, har Kremmerhuset en rekke smakfulle gavetips som kan overraske. Og er du heldig nytes den kanskje sammen? Ønsker du å se alle våre spiselige produkter, kan du finne disse her.

 

Tørkede spiselige blomster til bruk på kaker og andre delikatesser. Blomstene har en fin, lett krydret smak og en mild duft. Egner seg til salater, kryddersmør, smoothies, supper, kaker, muffins, brød og andre desserter.

 

Trenger du gavetips til noen som er glad i lage mat? Krydder og oljer en supre gaver som vil bli satt pris på. I tillegg ser de også veldig bra ut på kjøkkenbenken og passer perfekt for de som liker å ha krydderet stående fremme og lett tilgjengelig. Krydderflaskene kommer med praktiske kverner i lokket og i ulike smaker som salt med parmesan og basilikum, peppermiks med fem ulike pepper og Himalaya salt. En praktisk gave til kjøkkenentusiasten som garantert blir brukt.

Saltkvern Himalaya
Saltkvern med parmesan, basilikum og sitron
149,-
Morter
269,-
Gavesett med fikenmarmelade, salt og kjeks
299,-

En god salat fortjener det beste tilbehøret, og med denne dressingen blir salaten helt fantastisk. Den finnes i to smaker; appelsin/chili eller urter/ingefær. Flaskene inneholder 250 ml. og er god på smak og ser flott ut på kjøkkenbenken. En ypperlig gave til noen som er glad i å lage mat.

Oljedressing appelsin/chili
Oljedressing urter/ingefær
Morter
269,-
Skål Juni
129,-

 

 

Smakfull, finsk gourmet-lakris i tre spennende smaker fra Lie Gourmet. Lakrisen er smaksatt med chili, havsalt og karamell. For de som er glad i lakris er dette en spesielt spennende og god smaksopplevelse.

Finsk Chili Lakris
Finsk Karamell Lakris
79,-
Finsk Salt Lakris
Finsk Chili Lakris
Tips til sommerstemning
Sommerlige blåtoner
Inspirasjon til uteplassen

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS