Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv
SMAKFULLE GAVETIPS!

Hvem setter ikke pris på en liten smakfull gave? Kanskje er det en gave til den som har alt, eller til en som bare er glad i litt ekstra kos og som fortjener en liten oppmerksomhet. Dersom du ikke har tid til å bake noe selv, har Kremmerhuset en rekke smakfulle gavetips som kan overraske. Og er du heldig nytes den kanskje sammen? Ønsker du å se alle våre spiselige produkter, kan du finne disse her.

 

 

En forfriskende gave i sommer er en kald flaske limonade! Hva er vel ikke mer forfriskende enn en kald limonade på en varm sommerdag? Limonaden er den perfekte gaven til en sommerbrunsj og fås i to spennende smaker; lime/ingefær og rabarbra/vanilje.

 

Trenger du gavetips til noen som er glad i lage mat? Krydder og oljer en supre gaver som vil bli satt pris på. I tillegg ser de også veldig bra ut på kjøkkenbenken og passer perfekt for de som liker å ha krydderet stående fremme og lett tilgjengelig. Krydderflaskene kommer med praktiske kverner i lokket og i ulike smaker som salt med parmesan og basilikum, peppermiks med fem ulike pepper og Himalaya salt. En praktisk gave til kjøkkenentusiasten som garantert blir brukt.

Saltkvern Himalaya
149,-
Saltkvern med parmesan, basilikum og sitron
149,-
Pepperkvern med 5 ulike pepperkorn
149,-
Morter
269,-

En god salat fortjener det beste tilbehøret, og med denne dressingen blir salaten helt fantastisk. Den finnes i to smaker; appelsin/chili eller urter/ingefær. Flaskene inneholder 250 ml. og er god på smak og ser flott ut på kjøkkenbenken. En ypperlig gave til noen som er glad i å lage mat.

Oljedressing appelsin/chili
179,-
Oljedressing urter/ingefær
179,-
Morter
269,-
Skål Juni
129,-

 

 

Smakfull, finsk gourmet-lakris i tre spennende smaker fra Lie Gourmet. Lakrisen er smaksatt med chili, havsalt og karamell. For de som er glad i lakris er dette en spesielt spennende og god smaksopplevelse.

Finsk Chili Lakris
79,-
Finsk Karamell Lakris
79,-
Finsk Salt Lakris
79,-
Finsk Chili Lakris
79,-
Tips til sommerstemning
Sommerlige blåtoner
Inspirasjon til uteplassen

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS