Favoritter

Store selector

place Velg din butikk

User menu

Reservation cart

Interiørtrender 2021

Interiørtrendene for 2021 preges av en verden i endring. Vi søker trygghet og ønsker å ha det hyggelig og fint hjemme. Vi vil ta vare på hverandre, naturen og oss selv. Vi vil back to basic og er opptatte av slow living. Ønsket om å bringe det naturlige inn i hjemmene våre står sterkt, både når det gjelder former, farger og materialer. Skandinavisk uttrykk, rette linjer og lett, tidløse design er nøkkelord for interiøråret 2021. Interiøret skal være varmt og bringe kos og hygge inn i hjemmet. Vårens trender er inspirert av den skandinaviske designarven. Den er elegant og blandet med en touch av retro fra 60- og 70-tallet. Se bilder, bli inspirert og les mer om de største fargene lengre ned.

Sesongens farger

Fargeskalaen domineres av varme fargetoner, og bruntonene er viktigere enn noen gang. Grønt i ulike nyanser, fra olivengrønne toner som beveger seg inn i friske sjøgrønne toner utover våren, er også hot. Den populære okerfargen blandes med beige og karamell og sort. Vår evigvarende favorittfarge, nemlig blå er med oss i 2021 og starter i mørke blåtoner til lysere vårlige blånyanser mot våren og sommeren.

 

Myke former og materialmiks dominerer interiøret

I år er det fokus på myke former og naturlige farger som bringer ro og harmoni inn i hjemmet. Kombinasjonen av ru og matte overflater er i vinden som aldri før. Samtidig ser vi en gryende trend når det gjelder firkantede og grafiske former som blandes med det runde og myke for et elegant og spennende uttrykk. Miksen mellom det stramme og det organiske vil tre sterkere frem i løpet av interiøråret 2021.

Strå, pampas og tørkede blomster er fortsatt en megatrend som vil fortsette i 2021. Det samme gjelder grønne planter – vi henter naturen inn og skaper oss frodige, grønne oaser som gir energi. Skap din egen grønne oase, du også!

Sesongens nyheter
Skap en grønn oase
Skandinavisk designhyller

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS