Julens perfect match

All I want for chrismas is ju (lens perfect match)!

Dryss litt ekstra magi i stua ved å bytte til julens putetrekk. Det er både kjapt og enkelt, uten å koste skjorta. Enten du går for den klassisk røde, den naturinspirerte eller den trendy julestilen - så har vi the perfect match til sofakroken din! Se alle våre putetrekk til julen her. 

Visste du at våre putetrekk er øko-tex sertifiserte? Vi jobber hovedsakelig med naturmaterialer, som lin og bomull i våre kolleksjoner. Våre tekstiler er skånsomt innfarget og vi unngår polyester og andre oljebaserte tekstiler.

TRENDY PERFECT MATCH

Kom i tidlig julestemning med denne nydelige putekombinasjonen. 

Putetrekkene i fake fur og teddy materiale gir et trendy og mykt utrykk. Kombinert med det nydelige "merry christmas" putetrekket så skaper du en herlig julestemning i sofakroken.  

PERFECT MATCH FRA NATUREN

Ta med deg naturen inn i julestua med denne nydelige matchen. Det grønne velur putetrekket skaper dybde i sofaen, samtidig som det gir et mykt og varmt inntrykk. Stjernen i sofakroken blir uten tvil det flotte putetrekket med print av juletre. Wow! 

 

En stilsikker og nydelig perfect match som passer inn i alle hjem! 

 

Klassisk perfect match

En nydelig og tradisjonell putekombinasjon som fort setter julestemningen i hjemmet. Et elegant putetrekk i mørkrød velur, et mykt putetrekk i hvit boucle og et rålekkert putetrekk med print av dompap - kan det bli mer jul i sofakroken enn det? 

Virkelig en tidløs og lekker kombinasjon!

  • Putekombinasjon til jul med rød velur, hvit boucle, print  med dompap. Røde og hvite putetrekk.
  • Putetrekk til jul. Mørkegrønne putetrekk. Putetrekk i hvit teddy stoff. Putetrekk med print av juletre i grønne og blå toner.
  • Putetrekk til jul i beige og hvite farger. Putetrekk med skrift "merry christmas". Putetrekk i fake fur.

Tips til fargevalg!

Å velge hvilke farger man skal gå for i sofaen kan være vanskelig. Vårt beste tips er å først finne et putetrekk med mønster eller print som du liker godt. Dette putetrekket blir ditt utgangspunkt for resten av fargevalgene. Videre velger du en av fargene på mønsteret, eks. blått, som du henter igjen i baseputetrekkene dine. Her kan du gjerne variere mellom ulike blåtoner. Er det flere farger du ønsker å bruke, kan du hente ut disse i interiøret, pledd, et bilde eller i en behagelig loungestol.

Et personlig julehjem

Noen ganger er det enklest å "safe" og gå for de enkle og ensfargede putetrekkene. Vår oppfordring til deg denne julen er å våge å tilføre print og farger til sofakroken! Ved å tilføre print og farger så skaper du en mer personlig stil, samtidig som du skaper et blikkfang i sofakroken. 

Finn din perfect match ved å kombinere putetrekk i både ensfarget og print, ulike farger, ulike teksturer og materialer. Hvis du synes det er vanskelig å sette sammen din perfect match, la deg inspirere av forslagene ovenfor eller ta turen innom din nærmeste butikk - så vil våre dyktige ansatte stå klar til å hjelpe deg!  

Tørr å gå litt ut av komfortsonen denne julen, og skap skikkelig julemagi i stua! 

Baseputer kan brukes år etter år. Våre Dolores velurputer finnes i en rekke farger og er laget av 100% bomullsvelur. Velur er et tidløst materiale som gir et lunt og hjemmekoselig uttrykk. Miks putene av forskjellig materialer og farger, og skap den riktige stilen til ditt hjem. Se hele utvalget av Dolores putetrekk og finn dine nye favoritt baseputer. 

Husk gode innleggsputer!

Våre innleggsputer er en av markedets beste av meget høy kvalitet. Disse er fylt med 100% andefjær og har en høy fillgrad. Sertifisert ihht. EU-standard for dyrevelferd og sterilisering av fjær. Se alle våre innleggsputer.

Årets julekolleksjoner

Fra funklende og varm eleganse, fasionistaens trendy jul, naturjulen og ikke minst det klassiske julerøde. Finn din favorittkolleksjon her.

Inspirasjon til juletreet

Hva er vel ikke mer koselig enn et vakkert pyntet julehjem med juletreet som selve kronen på verket.

De beste julegavetipsene!

Sikre gaver til den som har alt er gaver som kan brukes opp, som deilige krydder, oljer, kaffe eller lys og servietter.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS