Frodig og fargerike buketter som du enkelt lager selv

En frodig og fargerik bukett med sesongens blomster er akkurat det vi vil ha nå. Miks og match stilkblomster enkelt å få en bukett som varer og varer. Kombiner med sesongens kuleste vaser. Ute etter inspirasjon? Her finner du fire flotte buketter du enkelt kan lage selv.

Frodig og bugnende

En skikkelig vårlig og frodig bukett! Denne buketten består kun av stilkblomst syriner i blått og hvitt og en eucalpytusgren, men ser frodig og lekker ut. Tilpass antall blomster og grener etter hvor stor vasen er, denne buketten blir bare vakrere jo større den er. 

De små detaljene

Noen ganger er det de små, enkle detaljene som gjør den store forskjellen. Vi har alle en litt kjedelig bordside, vinduskarm eller en liten hylle som trenger litt farge og frodighet. Denne kombinasjonen er enkelt og bare satt sammen av en nydelig rosa vase og grener med hvite blomster.

 

 

Enkelt, delikat og stilfullt

Så enkelt, men så stilfullt. Denne buketten er laget av kun en type blomst. Den delikate gren blader i behagelig grønnfarge. Husk å spre de grønne bladene, slik at det blir luftig og lett. 

Fargerikt og vårlig

Denne altså! En smashing bukett av små fargerike småblomster og sesongens trendy vase i dus hvit.

Sesongens vaser
Frodige buketter
Frodige buketter
Frodige buketter
Grønn oase på 1-2-3

Du trenger ikke grønne fingre for å forvandle hjemmet til en frodig oase. La det bugne av grønne planter i store og små potter! 

Speedstyling av kjøkkenet

Vi viser deg hvordan du speed styler kjøkkenbenken og får herlig og enkel fornyelse på kjøkkenet på no time! 

Sesongens vaser

Uansett bukett og anledning finner du et godt utvalg vaser hos oss. Noen dekorative nok i seg selv og pynter like fint opp uten blomster.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS