• Psst...! Husk å logge deg inn for å få medlemspriser

Frodig og fargerike buketter som du enkelt lager selv

En frodig og fargerik bukett med sesongens blomster er akkurat det vi vil ha nå. Miks og match stilkblomster enkelt å få en bukett som varer og varer. Kombiner med sesongens kuleste vaser. Ute etter inspirasjon? Her finner du fire flotte buketter du enkelt kan lage selv.

Frodig og bugnende

En skikkelig fresh, øyefangende og frodig bukett! Denne buketten består av peoner i hvitt og rosa, en gren med lange blader for å fylle ut med grønt! Tilpass antall blomster og grener etter hvor stor vasen er, denne buketten blir bare vakrere jo større den er. 

Lekent og friskt

En eksotisk kombinasjon av rosa engletrompet og hvit peon med en gren av grønne blader. Hvor spenstig tør du være med vasen? Vi elsker denne artisjokkvasen som er et lite blikkfang i seg selv.

Enkelt og elegant

For deg som liker det rent og enkelt, men likevel ønsker en bukett som tar sin plass, er dette midt i blinken. En bugnende bukett av hvite hortensiaer i en klassisk hvit vase. 

 

Sprek og enkel

Så enkelt, men så sprek! Denne består kun av syriner og grønne blader og den kan gjøres frodig med mange stilker eller mer minimalistisk med færre stilker. Et blikkfang av en trendy vase med delikate rosa og grønne farger  gjør denne kombinasjonen skikkelig fresh! 

Feiende flott til 17. mai

Sjekk ut denne flotte, bugnende buketten vi har satt sammen til den store festdagen - og det beste av alt? Den er like fin år etter år om du vil!

Sesongens vaser
Sesongens vaser
30%
Frodige buketter
50%
Frodige buketter
57%
Frodige buketter
30%
Frodige buketter
Grønn oase på 1-2-3

Du trenger ikke grønne fingre for å forvandle hjemmet til en frodig oase. La det bugne av grønne planter i store og små potter! 

Speedstyling av kjøkkenet

Vi viser deg hvordan du speed styler kjøkkenbenken og får herlig og enkel fornyelse på kjøkkenet på no time! 

Sesongens vaser

Uansett bukett og anledning finner du et godt utvalg vaser hos oss. Noen dekorative nok i seg selv og pynter like fint opp uten blomster.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom