Frodig og fargerike buketter som du enkelt lager selv

En frodig og fargerik bukett med sesongens blomster er akkurat det vi vil ha nå. Miks og match enkelt å få en bukett som varer og varer. Kombiner med sesongens kuleste vaser. Ute etter inspirasjon? Her finner du fire flotte buketter du enkelt kan lage selv.

Frodig og bugnende

En skikkelig eksklusiv og frodig bukett! Denne buketten er sammensatt av en kremfarget Dahliablomst, hvite kornellblomster, duse tistler, grønne lange blader og eucalyptus-blader. Tilpass antall blomster og grener etter hvor stor vasen er, denne buketten blir bare vakrere jo større den er. 

Elegant og fargerikt

En superelegant sammensetning av bare to blomster, rosa hortensia og gren med lange blader. Denne buketten gjør seg ypperlig i større vaser med de store hortensiaene og de grønne, lange bladene som gjør det hele ekstra volumiøst og elegant. 

Enkelt, delikat og stilfullt

Så enkelt, men så stilfullt. Denne buketten er laget av bare to ulike blomster. Den delikate hvite kornell-blomsten og grønne, lange blader. Husk å spre blomstene og de grønne bladene, slik at det blir luftig og lett. 

Fargerikt og volumiøst

Denne altså! En smashing bukett hvor more is more og en herlig blanding av blå hortensia, eucalyptus-blader, tistler og lange, grønne blader. Denne buketten fortjener en skikkelig flott vase!

Få en grønn oase
Nordisk møbelserie
Stylingtips!

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS