Favoritter

Store selector

place Velg din butikk

User menu

Reservation cart

Sesongens farger og trender - bli inspirert!

Ny sesong og nye kolleksjoner og farger! Les mer om sesongens trender og farger og bli inspirert av en skandinavisk stil, formene, materialene og de spennende kombinasjonene. Vi er fortsatt påvirket av epidemien som har preget oss det siste halvannet året. Det å ha en trygg base hjemme med en rolig, fredfull og behagelig atmosfære er viktig for oss inn i sensommeren og høsten. Epidemien har endret måten vi lever og bor på og hjemmet har fått en ekstra dimensjon og brukes til både fritid, famille, skole og jobb. Hjemmet må derfor må det fungere effektivt og praktisk, men det er også viktig med den koselig atmosfæren og gir oss ro..

Sesongens trender og farger tar utgangspunkt i den moderne skandinaviske livsstil blandet med naturlige materialer og varme fargetoner som er toneangivende for trendbildet. Bland inn elegante materialer for en perfekt balanse og et trendy uttrykk. Sjekk ut sesongens lekre putetrekk i utallige farger og materialer, kombinert med de fineste interiørnyhetene fra trendy og elegante vaser til stemningsfulle lysestaker, lysfat og lykter.

Sesongen starter i en harmonisk og naturinspirert fargeskala, altså lette toner i blått og grønt med naturlige og organiske former, print og mønster. Produkter med "sandy" eller ru overflate kombineres med blankt speil, glass eller porselen og naturmaterialer som pampas og strå.

Utover sesongen og årstiden går vi over til et mer elegant, smakfullt tema i dypere og lunere farger. Her finner vi for eksempel gull og brun marmor kombinert med bladprint er viktige elementer inn i denne stilen. Ovale og organiske former og struktur i farget glass, gjør stilen spennende og unik. Fargepaletter fra offwhite, beige og rust til naturlig i blått, brunt, beige og sort.

Grønne planter er fortsatt viktige elementer i interiøret. Frodige oaser i hjemmet myker opp og gir liv, enten vi bruker ekte eller kunstige planter som varer evig - les mer om å skape en grønn oase her. Pampas og strå, gjerne kombinert i buketter, fortsetter inn i høsten og sesongens pampas og strå kan du se her i helhet.

-25%
Vase Vibe 28,5cm beige
-30%
Putetrekk Blad
-25%
Vase Circle Ø25cm beige
-25%
Vase Rumpe 23cm brun
-25%
Vase Ansikt 28,5cm
-25%
Håndmalt bilde Secret 80x80 cm
Kronelysestake Iben 10 cm
-25%
Lysfat speil 30 cm brunt

Sesongens vakreste putetrekk

Ny sesong og utallige muligheter til å fornye stuen enkelt med nye farger og stil i sesongens farger. Fra mykeste bomullsvelur, teddy-stoff, chenille, cordfløyel mm.

 

Les mer om sesongens basefarger på putetrekk i 100 % bomullsvelur her eller bli inspirert av våre foreslåtte putekombinasjoner for sesongen her

 

Putetrekk Feel fake fur
-30%
Putetrekk Ansikt velur beige
Putetrekk Dahlia beige
-30%
Putetrekk chenille Mille

Organiske former og strukturer

 

 

-25%
Vase Vibe 28,5cm sort
-25%
Speil Aluna 50cm
-25%
Håndmalt bilde Blue Evening
-25%
Vase Alba 23cm sand
Skap en grønn oase
Sesongens nyheter
Fem trygge putekombinasjoner

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS