Interiørtrender 2023

Sofakrok med puter i teddy, velur og vevd tekstil

Moderne nordisk, elementer i organiske former og fargeskala fra naturen? Eller en bold miks og match i en vidunderlig leken fargeblanding som popper? Ny sesong står for tur og sesongens interiørtrender går i flere ulike retninger slik at enhver bør finne sin favorittkolleksjon. Sesongen fortsetter med spennende tekstiler, både tekstur, form og farger! Innenfor interiøret finner du både håndlagde former, organiske former og overflater som både er matte, blanke og fargerike. I Kremmerhuset finner en tydelig trendene i flere ulike kolleksjoner med nøye sammensetninger av putetrekk, formfulle vaser og fargerike lysestaker til møbler i marmor og teddy-stoff. Les mer om sesongens herlige trender.   

 

Stuebord med vase og bukett
Vinduskarm med potte, plante og lampe
Stuebord med vase og lysestaker
Sofakrok med puter

Sesongens materialer

Også i 2023 fortsetter vi å utvide og varierer på materialene vi bruker i interiøret. Kontrastene blir spennende sammensetninger og vi ser at det som kom i fjor høst, fortsetter i full skala inn i våren med tekstiler med struktur som tuftet bomull, bouclé, teddy, chenille, lin og velur som gir myke sofakroker med dybde.

Innenfor interiøret er det keramikk, både matt og glossy og reaktiv glasur, farget glass glass i organiske former, stål og marmor – det er fortsatt organiske og runde former som står sterkt, men skulpturelle former og håndlagde former har definitivt en plass i trendbildet.  Blanding av materialer, harde og myke, farerike og duse, gir spennende sammensetninger i interiøret. 

Vi tar mange av de samme stikkordrene fra forrige sesong med oss inn i ny sesong, bare enda tydeligere og sterkere:

 

 

Lysfat med vase og lysestaker
loungestol med rund pute
Vinduskarm med potte og lampe
Liten lampe og lysestaker i vinduskarm

Farger og mønster

Vi ser klare retninger i trenden fra moderne nordisk med poppfargen mazarine blue, til feminint og elegant med inspirasjon fra naturen i dusere toner i rosa og grønt, til en leken stilretning hvor fargerike blandinger i lekne farger som gult, rosa og lilla. 

Sjekk ut feminine Lavendel Balance eller Green Balance. Eller om du er mer edgym industriell og nordisk skarp må du dypdykke i Mellow Blue. Er du leken og fargeglad og bare vil sette skikkelig farge i interiøret denne sesongen MÅ du sjekke ut kolleksjonen Eye Candy (kommer snart!).

Når det gjelder farger så er det bredde i fargeutvalget, fra ton-i-ton til skarpe kontraster, lekne farger og tidløse favoritter.

sofakrok med puter
Velurpute og tuftet pute
tre puter i kombinasjon med mønster og ulik tekstil
strukturpute med to andre pynteputer

Få stilen!

Ute eller litt ekstra hjelp for å få stilen? Her er noen stikkord som gjør stilen for sesongen. Les mer om hver kolleksjon under. 

  • Forny sofakroken med en herlig blanding av tekstiler med ulike strukturer, kvaliteter og mønster! Trenger du inspirasjon til sammensetninger? Sjekk ut våre Perfect match av sesongens putetrekk her.
  • Interiørdetaljer i farger, blankt eller matt keramikk eller glass. Bland ulike materialer for å lune uttrykket av harde materialler. Ram gjerne inn vaser og lysestaker med et lysfat eller bøker. Sjekk ut vår how-to for a løage magisk stemning med lysfat.
  • Grønne planter for et frodig hjem, lar sommeren vare lengre og gir et levende uttrykk hjemme. Få en grønn oase hjemme med masse grønne planter.
  • Frisk opp rommet med ett smashing statement produkt som en kul lampe, formfull potte eller en fargerik vase med en over-the-top bukett av vårblomster.

Aktuelle kolleksjoner

Trend:Green Balance

Naturens nærvær og fargeskala er viktig for hjemmet denne våren, den gir oss ro. 

Trend: Lavender Balance

Endelig går det mot lysere tider og vi elsker at interiøret skifter uttrykk i farger og former, med vårlige farger som grønt off-white og trendy lavendel.

Trend: Mellow Blue

Forny stuen med en moderne nordisk og tidløs stil som minner om himmel og hav.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS