Sofakrok med  myke puter og peis med levende flammer i

Påskestemning på 1-2-3

Ønsker du å hoppe rett til påskekosen og bruke litt mindre tid på påskeforberedelsene? Vi også! Vi har enkle grep som gjør at du enkelt får inn påskestemningen på null komma niks, så kan du selv velge hvor langt du vil dra pyntingen eller ikke. Så kan du gå rett på kakao og kos etter det. 

1. BYTT TIL SESONGENS PUTER

Er sofaen litt trist og grå? Det enkleste trikset i boken for fornying i stua er å bytte ut sofaputene - vi lover, det skal ikke mer til!

En enkel og delikat kombinasjon med hvit, offwhite og oker i en herlig blanding av ulike tekstiler. Myk velur, tuftet bomull og finvevd bomull. En enkel, stilsikker klassiker. 

En miks i naturtoner og fiffig "God påske"-melding uten å være klassisk gul. For de som ønsker påskepynting i noe mer diskrete farger. 

Den perfekte kombinasjonen for deg som liker det litt mer dempet og dust. Beige pute med harer, og en matchende nøytral pute som kan brukes gjennom hele våren. 

Hello spring! En vårlig pute med brodert blomstermotiv, som fint kan brukes etter påske også og inn i våren. Match med gule eller grønne puter for en fresh kombo. 

2. DEKORER MED GLASSEGG

Så diskret, men så lekre! Ønsker du litt mer lekenhet og sparkle over det hele, så går du for de fargeglade glassekkene. Om du bare skal ha én påskedekorasjon på plass hjemme, så er det fine glassegg på grener eller rett på bordet. 

3. OVERRASK MED DELTALJENE

Godteriskålen, eggeglasset, serviettene eller de 2-3 små detaljene som viser at det er påske i heimen. Små detaljer, mye gøy! Finn en favoritt til spisebordet og til stuebordet, så har du sikret stemningen i de viktige rommene. 

70%
70%
Dekk et fint påskebord

Dekk opp til en stemningsfull og herlig påskefrokost. Samle familien rundt påskebordet og nyt et velsmakende måltid. 

Klassisk påske

Påsken er tid for kos, familie, gode venner og koselige aktiviteter. Vi har alt du trenger for å pynte til den klassiske påsken. 

Moderne og trendy påske

Duse og delikate farger med en mer dempet påskedekor er perfekt for deg som ikke går all-in på påskegult.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom