Klassisk gul påskepynt til hjemmet

For mange er påsken den store favoritthøytiden gjennom året fordi det er en høytid der man stort sett er mer avslappet og holder en jevn hvilepuls– kanskje bortsett fra noen pulstopper på skitur eller rusletur i byen. I påsken har man gjerne god tid, familieselskapene er litt mer avslappet og kleskoden er ‘mykt og behagelig’. Hvem liker vel ikke å innta dagens måltider i ullundertøy og raggsokker? Påsken er tid for kos, familie, gode venner og koselige aktiviteter. 

Sesongens vaser
Frodige buketter
Sesongens vaser

Sett den gode stemningen med påskeputer

En enkel måte trylle om sofakroken til den riktige påskestemningen er å bytte putetrekk med påskemønster. I tillegg kan du også sette noen vaser med gåsunger eller vårlige blomster og lekre påskeskåler, så er stuen klar til påskekos. 

Putekombinasjoner

Nøytrale påskefarger

Unntak for fri frakt
Putekombinasjoner

Husk påskekosen

I påsken er det lov å kose seg litt ekstra, enten med god kopp kakao eller deilig sjokolade. Her finner du også mange gode tips til å fylle påskeegget med!

Moderne og trendy påske

Påsken behøver ikke å være gul og tradisjonell, du kan enkelt gi påskepynten en trendy og leken vri med farger.

Smakfulle gavetips!

Det er ikke alltid lett å vite hva man skal gi i gave. En god olivenolje, kaffe og sjokolade er gode tips når man står fast i gavejungelen.

Meraki - fine gavetips!

Produktene er skapt med en kjærlighet for naturen og er godt for både kropp og sjel. Meraki er en superfin gave å gi og få.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS