Klassisk gul påskepynt til hjemmet

For mange er påsken den store favoritthøytiden gjennom året fordi det er en høytid der man stort sett er mer avslappet og holder en jevn hvilepuls– kanskje bortsett fra noen pulstopper på skitur eller rusletur i byen. I påsken har man gjerne god tid, familieselskapene er litt mer avslappet og kleskoden er ‘mykt og behagelig’. Hvem liker vel ikke å innta dagens måltider i ullundertøy og raggsokker? Påsken er tid for kos, familie, gode venner og koselige aktiviteter. 

30%
Sesongens vaser
70%
30%
Sesongens vaser
70%
70%

Sett den gode stemningen med påskeputer

En enkel måte trylle om sofakroken til den riktige påskestemningen er å bytte putetrekk med påskemønster. I tillegg kan du også sette noen vaser med gåsunger eller vårlige blomster og lekre påskeskåler, så er stuen klar til påskekos. 

Nydelige glasseegg

Påskens fineste dekorasjon får du ved å pynte noen grener eller gåsunger med disse vakre glasseggene i ulike farger og mønstre. 

70%

Lune påskefarger

70%
Putekombinasjoner
Putekombinasjoner
70%
Frodige buketter
70%
70%

Husk påskekosen

I påsken er det lov å kose seg litt ekstra, enten med god kopp kakao eller deilig sjokolade. Her finner du også mange gode tips til å fylle påskeegget med!

Moderne og trendy påske

Duse og delikate farger med en mer dempet påskedekor er perfekt for deg som ikke går all-in på påskegult.

Smakfulle gavetips!

Det er ikke alltid lett å vite hva man skal gi i gave. En god olivenolje, kaffe og sjokolade er gode tips når man står fast i gavejungelen.

Dekk et fint påskebord

Dekk opp til en stemningsfull og herlig påskefrokost. Samle familien rundt påskebordet og nyt et velsmakende måltid. 

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom