• Psst...! Husk å logge deg inn for å få medlemspriser

Påskefrokost: slik dekker du et fint påskebord

Dekk opp til en stemningsfull og herlig påskefrokost. Samle familien rundt påskebordet og nyt et velsmakende måltid i rolige omgivelser. Vi viser deg hvordan du med enkle grep dekker et hyggelig påskebord.

1. Kuvertene

En påskebrunsj eller påskefrokost består ofte av et bugnende bord. Her gjelder det å holde av plass til nystekte rundstykker, deilig pålegg og selvfølgelig egg. Vær kreativ med servietten så får du mange smil når alle setter seg til bords.

2. Påskepyntet bord

En lekker vase med gåsunger og nydelige malte glassegg er ypperlig som pynt på påskebordet. Dekorativt og enkelt! Myke materialer som flettede kurver gir en innbydende stemning og gjør bordet et lunt og varmt.

Sesongens vaser
70%
Sesongens vaser
70%
70%

3. En påskefrokost som metter og gleder hele familien

Når man endelig har tid til å sitte lenge ved frokostbordet, gjelder det å gjøre stunden rundt bordet så hyggelig som mulig. Heldigvis behøver det ikke å være særlig komplisert å diske opp en påskefrokost som trollbinder både små og store! 

Gjør det lille ekstra ved å legge opp pålegget på et brett eller en skjærefjøl sammen med noen agurkskiver, litt cherrytomater og paprikastrimler. Nytraktet kaffe eller te er et must. Juice servert i flotte glass, gjerne med isbiter, løfter måltidet enda et hakk. Avslutt frokosten med en ekstra kopp kaffe og noe søtt, til glede for hele gjengen!

God påskefrokost!

50%
70%

4. Skap den gode stemningen

Husk at det ikke er så mye som skal til for å skape den gode stemningen. Svibler eller gule påskeliljer i en lekker potte, noen gule puter i sofakroken og koselige småfigurer gjør resten av hjemmet ditt herlig påskepyntet. Fyll en skål med noe ekstra søtt og godt, og tenn noen lys og la påskeroen senke seg. 

kubbelys
Moderne og trendy påske

Duse og delikate farger med en mer dempet påskedekor er perfekt for deg som ikke går all-in på påskegult.

Klassisk påske

Påsken er tid for kos, familie, gode venner og koselige aktiviteter. Vi har alt du trenger for å pynte til den klassiske påsken. 

Smakfulle gavetips!

Det er ikke alltid lett å vite hva man skal gi i gave. En god olivenolje, kaffe og sjokolade er gode tips når man står fast i gavejungelen.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom