Favoritter

Store selector

place Velg din butikk

User menu

Reservation cart

Påskefrokost: slik dekker du et fint påskebord

Dekk opp til en stemningsfull og herlig påskefrokost. Samle familien rundt påskebordet og nyt et velsmakende måltid i rolige omgivelser. Vi viser deg hvordan du med enkle grep dekker et hyggelig påskebord.

Påskefrokost

Stek noen rundstykker eller server deilig, ferskt brød og nykokte egg sammen med familiens favorittpålegg. Kanskje kan du by på både nykokt kaffe og et utvalg med noen gode tesorter i tillegg til kald drikke som melk og juice. Pynt gjerne bordet med tente lys og påskeservietter, og sett prikken over i'en med et koselig gul påskekopp og -frokostskål

Kopp Milla gul
Asjett Milla 20 cm gul
Serviettringer Hare sett/6 gul
Brikke Dolores okergul
Skål Milla 14 cm gul
Skål Milla 12 cm gul
Glass Francine
Bestikksett Oslo 4 deler

Slik dekker du påskebordet

Hvis du har et påskeservise, er mye gjort. Men, du kan dekke et skikkelig påskebord også med ditt vanlige frokostservise. Påskeservietter, lys en flott vase med gule strå, gåsunger eller grener du henger noen dekoregg på gjør mye. Søte påskefigurer, dekoregg og svibler eller gule påskeliljer i en fin blomsterpotte pynter opp ethvert påskebord – enten det er frokostbordet, stuebordet eller vinduskarmen.

Kopp Iben grønn-blå
Skjærefjøl June rund liten
Nicolas Vahe Salt & Pepper hverdagslig mix
Nicolas Vahe Sort Peppermix
Nicolas Vahe Syltetøy Kokos & Pasjonsfrukt 240g
Nicolas Vahe Syltetøy 4pk
Te løsvekt Bestemors Hage
Aromakaffe 200gr Irish Cream

En påskefrokost som metter og gleder hele familien

Når man endelig har tid til å sitte lenge ved frokostbordet, gjelder det å gjøre stunden rundt bordet så hyggelig som mulig. Heldigvis behøver det ikke å være særlig komplisert å diske opp en påskefrokost som trollbinder både små og store!

Stek noen deilige rundstykker eller server deilig, ferskt brød. Kok opp egg og sett frem familiens favorittpålegg. Hvis du vil gjøre det litt ekstra delikat: legg opp pålegget på et brett eller en skjærefjøl sammen med noen agurkskiver, litt cherrytomater og paprikastrimler. Nytraktet kaffe eller te er et must. Juice servert i flotte glass, gjerne med isbiter, løfter måltidet enda et hakk. Avslutt frokosten med en ekstra kopp kaffe og noe søtt, til glede for hele gjengen!

God påskefrokost

Glassvase Maja liten
Strå Lagarus 45-50 cm oker
Glass Francine
Dekkebrikke rund brun

Få den gode stemningen

Husk at det ikke er så mye som skal til for å skape den gode stemningen. Svibler eller gule påskeliljer i en lekker potte, noen gule puter i sofakroken og koselige småfigurer gjør resten av hjemmet ditt herlig påskepyntet. Fyll en skål med noe ekstra søtt og godt, og tenn noen lys og la påskeroen senke seg. 

Plante Påskelilje
Påskeskål med harer
Fugl Kai Oker 12 cm
Potte egg stor hvit

Prikken over i'en

Vakre dekoregg pynter opp ethvert påskebord, om det er frokostbordet eller stuebordet eller vinduskarmen. Se noen av våre favoritter for sesongen, eller sjekk ut hele utvalget her. 

Glassegg Pure grønn
Glassegg Pure gul
Glassegg blomster
Glassegg mønster gul
Smakfulle gavetips
Våkne opp til frokost på sengen
Sesongens lamper

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS