Påskefrokost: slik dekker du et fint påskebord

Dekk opp til en stemningsfull og herlig påskefrokost. Samle familien rundt påskebordet og nyt et velsmakende måltid i rolige omgivelser. Vi viser deg hvordan du med enkle grep dekker et hyggelig påskebord.

dekket bord med påskeservise Milla

Påskefrokost

Stek noen rundstykker eller server deilig, ferskt brød og nykokte egg sammen med familiens favorittpålegg. Kanskje kan du by på både nykokt kaffe og et utvalg med noen gode tesorter i tillegg til kald drikke som melk og juice. Pynt gjerne bordet med tente lys og påskeservietter, og sett prikken over i'en med et koselig gul påskekopp og -frokostskål

Slik dekker du påskebordet

Hvis du har et påskeservise, er mye gjort. Men, du kan dekke et skikkelig påskebord også med ditt vanlige frokostservise. Påskeservietter, lys en flott vase med strå, gåsunger eller grener du henger noen dekoregg på gjør mye. Søte påskefigurer, dekoregg og svibler eller gule påskeliljer i en fin blomsterpotte pynter opp ethvert påskebord – enten det er frokostbordet, stuebordet eller vinduskarmen.

borddekking til middag påskepyntet
30%
Frodige buketter
nårbilde av kuvert av påskeservise
Sesongens vaser
Frodige buketter
Sesongens vaser

En påskefrokost som metter og gleder hele familien

Når man endelig har tid til å sitte lenge ved frokostbordet, gjelder det å gjøre stunden rundt bordet så hyggelig som mulig. Heldigvis behøver det ikke å være særlig komplisert å diske opp en påskefrokost som trollbinder både små og store!

Stek noen deilige rundstykker eller server deilig, ferskt brød. Kok opp egg og sett frem familiens favorittpålegg. Hvis du vil gjøre det litt ekstra delikat: legg opp pålegget på et brett eller en skjærefjøl sammen med noen agurkskiver, litt cherrytomater og paprikastrimler. Nytraktet kaffe eller te er et must. Juice servert i flotte glass, gjerne med isbiter, løfter måltidet enda et hakk. Avslutt frokosten med en ekstra kopp kaffe og noe søtt, til glede for hele gjengen!

God påskefrokost

Få den gode stemningen

Husk at det ikke er så mye som skal til for å skape den gode stemningen. Svibler eller gule påskeliljer i en lekker potte, noen gule puter i sofakroken og koselige småfigurer gjør resten av hjemmet ditt herlig påskepyntet. Fyll en skål med noe ekstra søtt og godt, og tenn noen lys og la påskeroen senke seg. 

Moderne og trendy påske

Påsken behøver ikke å være gul og tradisjonell, du kan enkelt gi påskepynten en trendy og leken vri med farger.

Klassisk påske

Påsken er tid for kos, familie, gode venner og koselige aktiviteter. Vi har alt du trenger for å pynte til den klassiske påsken. 

Smakfulle gavetips!

Det er ikke alltid lett å vite hva man skal gi i gave. En god olivenolje, kaffe og sjokolade er gode tips når man står fast i gavejungelen.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS