• Logg inn: Få 20% EKSTRA på HELE kjøpet t.o.m. 21.04.24
Påske putetrekk_perfect match

Påskens fineste puter

Er du på jakt etter den perfekte påskestemningen i stua di? Legg til litt ekstra magi ved å oppgradere putene med sesongens inspirerende trekk. Det er en rask og enkel måte å forvandle atmosfæren på, uten å tømme lommeboka. Uansett om du velger myke toner som smelter sammen eller lekne, fargerike valg - vi har den ideelle matchen for påskehyggen din! Utforsk hele vårt utvalg av påskeputetrekk her. 

Visste du at alle våre putetrekk er øko-tex sertifiserte? Vi fokuserer hovedsakelig på naturlige materialer om lin og bomull i våre kolleksjoner. Tekstilene våre er skånsomt farget, og vi unngår bruk av polyester og andre oljebaserte materialer.

Tradisjonelt og fargerikt

En putekombinasjon med de klassiske og tradisjonelle påskefargene. En pute i front som byr på god påskestemning og putetrekk med småblomster, satt sammen med en dyp grønnfarge.

Lekkert og naturlig

Gi påskestemning med naturlige beige toner, med enkelt motiv av harer på putetrekket i fokus. Sett det sammen med putetrekk med frynser og et med flere nyanser av beige. 

Varm og vårlig

Delikate grønntoner og blomstrende broderi som gir vårfølelse. De flotte blomstene er perfekt til påske-stua, satt sammen med mer ensfargede trekk og broderte grener for å få frem fargene. 

Lekent og fresht

En leken rund pute i front, satt sammen med putetrekk i duse og rolige farger. Blomstermotivet tar med vårfølelsen inn i stua og gir sofaen er fresht uttrykk. 

Drømmende og herlig

Denne kombinasjonen er velur-drømmen. Putetrekk i samme velur stoff i en flott sammensetning av farger. Ta med et putetrekk med blomsterdesign i front og påske-sofaen er klar!

Trendy og morsomt

Lek med farger og trendy design for å få en morsom sofakrok. Påske trenger ikke kun være gult og grønt, men blomster og pastellfarger kan også gi godfølelsen hjemme.

Tips til fargevalg!

Når du skal velge farger til sofaen din i påsken, kan det være en utfordrende oppgave. Vårt beste råd er å starte med et putetrekk med et påskeinspirert mønster eller print som du virkelig liker. Dette putetrekket blir det perfekte utgangspunktet for å velge resten av fargene. Deretter kan du plukke ut en av fargene fra mønsteret, for eksempel gult, og gjenskape den i baseputetrekkene dine. Her kan du gjerne leke med ulike nyanser av gult. Hvis du ønsker å inkludere flere farger, kan du trekke dem inn i interiøret med hjelp av pledd, påskepynt på sofabordet eller en komfortabel loungestol. På denne måten kan du skape en fargerik og påskeinspirert atmosfære i stuen din.

Ensfargede baseputer

Baseputer kan brukes år etter år og trenger ikke være kjedelige! Baseputer i tidløse farger som off white, beige og lignende kan komme i tuftede varianter, teddy eller bouclé eller spennende bomullsvevde stoffer. Hos Kremmerhuset finner du et bredt utvalg av denne type puter. Miks putene av forskjellig materialer og farger, og skap den riktige stilen til ditt hjem. Se hele utvalget av putetrekk og finn dine nye favoritt baseputer. 

Husk god innleggsputer!

Våre innleggsputer er en av markedets beste av meget høy kvalitet. Disse er fylt med 100% andefjær og har en høy fillgrad. Sertifisert ihht. EU-standard for dyrevelferd og sterilisering av fjær. Se alle våre innleggsputer.

Klassisk påske

Påsken er tid for kos, familie, gode venner og koselige aktiviteter. Vi har alt du trenger for å pynte til den klassiske påsken. 

Dekk et fint påskebord

Dekk opp til en stemningsfull og herlig påskefrokost. Samle familien rundt påskebordet og nyt et velsmakende måltid. 

Moderne og trendy påske

Duse og delikate farger med en mer dempet påskedekor er perfekt for deg som ikke går all-in på påskegult.

Ingress

Forny stua for påsken ved å bytte putetrekk. Det er både kjapt og enkelt og mulighetene er uendelige. Se påskens putekombinasjoner her.

Inspiration image
Putetrekk i påskefarger i sofa

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom