Favoritter

Store selector

place Velg din butikk

User menu

Reservation cart

Årets julekolleksjoner - bli inspirert og finn dine julefavoritter!

Er du en som går og tripper for å pynte til jul, eller venter du til langt ut i desember med å ta inn julestemningen i hus? Uansett om du starter nå eller senere, kan du se årets fine julekolleksjoner og bli inspirert! Om man liker det tradisjonelt, moderne, maksimalistisk eller stramt - finn dine julefavoritter her.

PS! Gleder du deg allerede nå til å pynte juletreet?! Sjekk ut sesongens flotteste julekuler. 

Koselige toner i brunt og grønt

Deilige grønne toner er kombineres med så mangt. I kombinasjon med brunt og gull, lune tekstiler, elementer at tre og levende lys, får man et koselig og varmt julehjem. Den klassiske grønne fargen blir vi aldri lei av, og man kan også matche den med både rødt og hvit om man vil ha en mer tradisjonell julestil over det hele.  

Vi elsker lunheten og elegansen av naturtonene grønt og brunt!

Elegant jul i gull og sort med innslag av grønne grener

Hvem sier at julen må være rød for å gi god julestemning? Selv om man foretrekker en strammere stil hjemme, kan lykter og levende lys, med grener som gir et hint av jul, sette julestemningen.

Kombiner glass, metall med lune elementer som grener og levende lys i stilfulle og tidløse farger. Samle lyslykter og vaser, eller noen enkle pyntefigurer på et lysfat som rammer det hele inn. Det oser eleganse og jul.

Rød tradisjon

Vår klassiske røde julepynt har tradisjonelle former som stjerner, grantrær og dompap, men er likevel moderne i snitt, mønster og vri, og passer perfekt inn i den skandinaviske stilen!

Levende lys og lykter får man ikke nok av under den mørkeste (men koseligste!) tiden. Porselen, eller glass, litt elementer av skinnende gull, sølv og glitter eller varmt treverk. Uansett hva du velger blir det julestemning av det røde. 

Smakfulle gavetips
Gavetips under 300 kr
Sesongen vakreste julekuler

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS