Pynteputer i blå toner på en sofa

Sesongens lekre putekombinasjoner

En ny sesong står for tur og vi er klare for litt endring i stuen med nye farger. Skap en umiddelbar fornyelse av rommet ved å bytte putetrekk. Det er både kjapt og enkelt, uten å koste skjorta. Under finner du ulike putekombinasjoner fra sesongens lekre nyheter og farger, som gir deilig fornyelse og inspirasjon i stuen. Se alle våre putetrekk her.

Visste du at våre putetrekk er øko-tex sertifiserte? Vi jobber hovedsakelig med naturmaterialer, som lin og bomull i våre kolleksjoner. Våre tekstiler er skånsomt innfarget og vi unngår polyester og andre oljebaserte tekstiler.

Sommerminner

Få den ekstra sommerlige følelsen hjemme med denne nydelige putekombinasjonen.

Putetrekket med blad- og bærmønster gir en frodig og frisk stemning i sofakroken. En absolutt nydelig kombinasjon som du kan nyte lenge.

Grønt og friskt

 En myk verden av grønne, freshe toner.

Kombinasjonen der naturen står som hovedfokus er absolutt nydelig. Det myke putetrekket med bladprint skaper dybde til sofakroken, vakkert!

Fargekombinasjonen lar en liten biten av hagen komme inn. En absolutt frisk og vakker kombinasjon.

Beige og avslappende

En nydelig kombinasjon som er enkel å style med det du allerede har hjemme.

Putetrekkene har ulike teksturer av boucle, lin og tuftede mønster, som gjør uttrykket spennende uten bruk av print. Fargekombinasjonen med behagelig beige og hvit skaper en lett, frisk og lekker kombinasjon.

  • Blå putekombinasjon med to blå baseputer i lin og en mønsterpute med blå og grønne blader
  • Grønn putekombinasjon med grønne baseputetrekk i lin og en mønsterpute med artisjokkblader som mønster
  • Beige putekombinasjon med baseputetrekk i beige og hvit, i tillegg til en mønsterpute med bølgemønster i fargen hvit og beige

Tips til fargevalg!

Å velge hvilke farger man skal gå for i sofaen kan være vanskelig. Vårt beste tips er å først finne et putetrekk med mønster eller print som du liker godt. Dette putetrekket blir ditt utgangspunkt for resten av fargevalgene. Videre velger du en av fargene på mønsteret, eks. blått, som du henter igjen i baseputetrekkene dine. Her kan du gjerne variere mellom ulike blåtoner. Er det flere farger du ønsker å bruke, kan du hente ut disse i interiøret, pledd, et bilde eller i en behagelig loungestol.

Puter i lin og tuftede mønster

Tuftede putetrekk gjør seg godt sammen når de har lik vev og ulik format. Da forsterkes uttrykket og er spennende nok i seg selv. Kombiner med putetrekk i lin blir det en herlig og myk kombinasjon vi gjerne slenger oss ned i.

Baseputer i 100% lin

Baseputer kan brukes år etter år. Våre linputer Dahlia finnes i en rekke farger og er laget i 100 % lin. Lin materialet gir et naturlig og hjemmekoselig uttrykk, og er i tillegg også svært slitesterkt. Miks putene av forskjellig materialer og farger, og skap den riktige stilen til ditt hjem. Se hele utvalget av Dalia linputer.

Klassiske ensfargede linputer i beige dueblå og mørk blå

Husk gode innleggsputer!

Våre innleggsputer er en av markedets beste av meget høy kvalitet. Disse er fylt med 100% andefjær og har en høy fillgrad. Sertifisert ihht. EU-standard for dyrevelferd og sterilisering av fjær. Se alle våre innleggsputer.

Forny stua på 1-2-3

Vi har enkle grep som gjør at du enkelt og uten bekymring kan skape et rom med personlighet og trendy interiør.

Grønn oase på 1-2-3

Du trenger ikke grønne fingre for å forvandle hjemmet til en frodig oase. La det bugne av grønne planter i store og små potter! 

Sesongens trender 2022

Sesongens trender med spennende materialer, farger og sammensetninger.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS