Store selector

place Velg din butikk

User menu

Reservation cart

Sesongens lekre putekombinasjoner

En ny sesong står for tur og vi er klare for litt oppfriskning av stuen med nye farger. Skap en umiddelbar fornyelse av rommet ved å bytte putetrekk. Det er både kjapt og enkelt, uten å koste skjorta. Under finner du ulike putekombinasjoner fra sesongens lekre nyheter og farger, som gir deilig fornyelse og inspirasjon i stuen. Se alle våre putetrekk her.

Visste du at våre putetrekk er øko-tex sertifiserte? Vi jobber hovedsakelig med naturmaterialer, som lin og bomull i våre kolleksjoner. Våre tekstiler er skånsom innfarget og vi unngår polyester og andre oljebaserte tekstiler.

Moderne soft

En trendy kombinasjon hvor det moderne møter det varme og lune.

De vakre bruntonene gir et avslappende uttrykk, mens det sorte strammer opp kombinasjonen. Med et stilig putetrekk med enkle, grafiske mønster blir det en kul kombinasjon vi gjerne vil ha i sofakroken.

Nordisk blå

En herlig kombinasjon av deilige blåtoner.

En dekorativ pute med print, blir et blikkfang i rommet. Kombinasjonen av ulike blå toner og innslag av beige, gir et friskt og nordisk uttrykk. Vi blander lin og bomull for å skape kontraster og dybde. Blåfargene bringer en følelse av harmoni og ro. 

 

 

Tips til fargevalg!

Å velge hvilke farger man skal gå for i sofaen kan være vanskelig. Vårt beste tips er å først finne et putetrekk med mønster eller print som du liker godt. Dette putetrekket blir ditt utgangspunkt for resten av fargevalgene. Videre velger du en av fargene på mønsteret, eks. blått, som du henter igjen i baseputetrekkene dine. Her kan du gjerne variere mellom ulike blåtoner. Er det flere farger du ønsker å bruke, kan du hente ut disse i interiøret, pledd, et bilde eller i en behagelig loungestol.

Lun vintage

Et vintage uttrykk, med et hint av lunhet og varme. Mønsteret i putetrekket skaper blikkfang og det klassiske uttrykket er absolutt nydelig. Putetrekk i teddy setter et moderne preg over kombinasjonen.

En perfekt kombinasjon for deg som ønsker et litt annerledes, men stilig, uttrykk i sofakroken

Moderne skandinavisk

Det klassiske blå møter i denne kombinasjonen en varm og trendy beige. En harmonisk kombinasjon som passer i de fleste nordiske hjem.

Baseputetrekk i flere herlige farger!

Glem ikke å fyll sofakroken med ensfargede putetrekk. Vår puteserie Dolores er laget av 100% bomullsvelur og kommer i en mengde farger. Du kan se hele utvalget her.

Husk gode innleggsputer!

Våre innleggsputer er en av markedets beste av meget høy kvalitet. Disse er fylt med 100% andefjær og har en høy fillgrad. Sertifisert ihht. EU-standard for dyrevelferd og sterilisering av fjær. Se alle våre innleggsputer her.

Sesongens nyheter
Inspirasjon til uteplassen
Skap din egen grønne oase

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS