• Psst...! Husk å logge deg inn for å få medlemspriser
Pynteputer i en sofa

Sesongens putekombinasjoner

Leter du etter en perfect match til sofaen din? Dryss litt ekstra magi i stua ved å bytte til sesongens putetrekk. Det er både kjapt og enkelt, uten å koste skjorta. Enten du går for duse ton-i-toner eller lekent fargerikt - så har vi the perfect match til sofakroken din! Se alle våre putetrekk  her. 

Visste du at våre putetrekk er øko-tex sertifiserte? Vi jobber hovedsakelig med naturmaterialer, som lin og bomull i våre kolleksjoner. Våre tekstiler er skånsomt innfarget og vi unngår polyester og andre oljebaserte tekstiler.

Lekent og fargerikt

En putekombinasjon som byr på en ordentlig fargeeksplosjon. Perfekt for å få et lekent og fresht uttrykk i hjemmet.

Vakker og varm

Delikate og feminine materialer i nydelig terrakotta farger skaper et vårlig uttrykk i hjemmet. Prikken over i'en er den nydelige puten med bordert blomstermotiv. 

 

Sofistikert og lekkert

En behagelig kombinasjon hvor du finner en miks av dus lilla farger og ulik tekstur. Variasjonen av mønstre og tekstiler gjør dette til en putedrøm!

Elegant og vårlig

En lekker velur pute med blomstermotiv i front. Kombiner den sammen med putetrekk i beige bomull og motiv av rosa blader for å få en helhetlig look.

Retro og trendy

Kul pute med flerfarget blomstermønster i fokus. Satt sammen med pute i fake fur og bomull-linmiks for en morsom kombo inspirert av 70-tallet. 

Klassisk og naturlig

En landlig kombinasjon med behagelig jordfarger i beige og grønntoner med brodert mønster. Perfekt for deg som ønsker en trendy og naturlig stilretning.

Tips til fargevalg!

Å velge hvilke farger man skal gå for i sofaen kan være vanskelig. Vårt beste tips er å først finne et putetrekk med mønster eller print som du liker godt. Dette putetrekket blir ditt utgangspunkt for resten av fargevalgene. Videre velger du en av fargene på mønsteret, eks. blått, som du henter igjen i baseputetrekkene dine. Her kan du gjerne variere mellom ulike blåtoner. Er det flere farger du ønsker å bruke, kan du hente ut disse i interiøret, pledd, et veggbilde eller i en behagelig loungestol.

Baseputer kan brukes år etter år og trenger ikke være kjedelige! Baseputer i tidløse farger som off white, beige og lignende kan komme i tuftede varianter, teddy eller bouclé eller spennende bomullsvevde stoffer. Hos Kremmerhuset finner du et bredt utvalg av denne type puter. Miks putene av forskjellig materialer og farger, og skap den riktige stilen til ditt hjem. Se hele utvalget av putetrekk og finn dine nye favoritt baseputer. 

Husk gode innleggsputer!

Våre innleggsputer er en av markedets beste av meget høy kvalitet. Disse er fylt med 100% andefjær og har en høy fillgrad. Sertifisert ihht. EU-standard for dyrevelferd og sterilisering av fjær. Se alle våre innleggsputer.

Grønn oase på 1-2-3

Du trenger ikke grønne fingre for å forvandle hjemmet til en frodig oase. La det bugne av grønne planter i store og små potter! 

Sesongens vaser

Uansett bukett og anledning finner du et godt utvalg vaser hos oss. Noen dekorative nok i seg selv og pynter like fint opp uten blomster.

Vertinnegaver

Her er noen av våre beste tips til flotte vertinnegaver, som er like hyggelig å gi bort, som å få.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom