Favoritter

Store selector

place Velg din butikk

User menu

Reservation cart

Sesongens lekre putekombinasjoner

En ny sesong står for tur og vi er klare for litt oppfriskning av stuen med nye farger. Skap en umiddelbar fornyelse av rommet ved å bytte putetrekk. Det er både kjapt og enkelt, uten å koste skjorta. Under finner du ulike putekombinasjoner fra sesongens lekre nyheter og farger, som gir deilig fornyelse og inspirasjon i stuen. Se alle våre putetrekk her.

Visste du at våre putetrekk er øko-tex sertifiserte? Vi jobber hovedsakelig med naturmaterialer, som lin og bomull i våre kolleksjoner. Våre tekstiler er skånsom innfarget og vi unngår polyester og andre oljebaserte tekstiler.

Dyp og lun

En smakfull kombinasjon hvor det varme og lune, møter det lekne og høstlige uttrykket. Mønsteret i putetrekk Blader skaper blikkfang, samt et dypt og spennende preg. Absolutt nydelig.

En perfekt kombinasjon for deg som ønsker å få inn et hint av høsten, allerede nå.

Delikate jordtoner

Få en avslappende og rolig stemning i sofakroken med denne delikate kombinasjonen.

Sammensetningen av jordlige toner, bladprint og velur skaper et behagelig uttrykk som vi elsker. Når lyset slippes inn gjennom vinduet, kan varmen i tekstilen få rommet til å oppleves som lunere. Perfekt når vi nå går mot kjøligere tider.

 

 

 

Tips til fargevalg!

Å velge hvilke farger man skal gå for i sofaen kan være vanskelig. Vårt beste tips er å først finne et putetrekk med mønster eller print som du liker godt. Dette putetrekket blir ditt utgangspunkt for resten av fargevalgene. Videre velger du en av fargene på mønsteret, eks. blått, som du henter igjen i baseputetrekkene dine. Her kan du gjerne variere mellom ulike blåtoner. Er det flere farger du ønsker å bruke, kan du hente ut disse i interiøret, pledd, et bilde eller i en behagelig loungestol.

Moderne soft

En trendy kombinasjon hvor det moderne møter det varme og lune.

De vakre bruntonene gir et avslappende uttrykk, mens det sorte strammer opp kombinasjonen. Med et stilig putetrekk med enkle, grafiske mønster blir det en kul kombinasjon vi gjerne vil ha i sofakroken.

Varm oker

Fargen oker står sterkt i trendbildet og er en absolutt favoritt blant mange.

Den varme og stemningsfulle kombinasjonen gir et helt nytt liv til sofahjørnet. Putetrekk blad skaper assosiasjoner til høsten. Kombinert med putetrekk i ulike nyanser hentet fra printputen, gir det hele et nydelig uttrykk.

Baseputetrekk i flere herlige farger!

Glem ikke å fyll sofakroken med ensfargede putetrekk. Vår puteserie Dolores er laget av 100% bomullsvelur og kommer i en mengde farger. Du kan se hele utvalget her.

Husk gode innleggsputer!

Våre innleggsputer er en av markedets beste av meget høy kvalitet. Disse er fylt med 100% andefjær og har en høy fillgrad. Sertifisert ihht. EU-standard for dyrevelferd og sterilisering av fjær. Se alle våre innleggsputer her.

Sesongens nyheter
Sesongens trender
Skap din egen grønne oase

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS