Sesongens putekombinasjoner

Leter du etter en perfect match til sofaen din? Dryss litt ekstra magi i stua ved å bytte til sesongens putetrekk. Det er både kjapt og enkelt, uten å koste skjorta. Enten du går for duse ton-i-toner eller lekent fargerikt - så har vi the perfect match til sofakroken din! Se alle våre putetrekk  her. 

Visste du at våre putetrekk er øko-tex sertifiserte? Vi jobber hovedsakelig med naturmaterialer, som lin og bomull i våre kolleksjoner. Våre tekstiler er skånsomt innfarget og vi unngår polyester og andre oljebaserte tekstiler.

Lekne blåtoner

Blått hører sommeren til for mange! En fantastisk lekker kombinasjon i herlige blåfarger, matchet med en nydelig hvit pute i med trendy dusker setter et sommerlig preg på interiøret. 

 

Tropiske vibber

Drøm deg bort til sydligere strøk og gi en sofakroken et hint av tropisk atmosfære! Knæsje ensfargede puter matchet med en kul printpute i harmoniske farger.

Fresht i grønt og hvitt

Puter i grønt føles fresht og fint i de fleste hjem om sommeren - like lekker kombinasjon ute som inne. 

Feminin perfect match

Sommerens rosafarger er et herlig blikkfang! Kombiner en mønstrete pute med ensfargede puter i forskjellig stoff og struktur. En smashing kombo for den feminine looken!

LEKRE JORDTONER

Moderne og trendy striper matchet med ensfargede puter i honning og en behagelig sjøgrønn farge. En miks av ulike størrelser på putene gir en fresh look i sofakroken og gir et litt mer lekent uttrykk. 

  • Putekombinasjoni rosa toner kombinert med hvit
  • Sofaputer i naturens farger
  • Putetrekk i rosatoner kombinert med en off white pute i teddystoff

Tips til fargevalg!

Å velge hvilke farger man skal gå for i sofaen kan være vanskelig. Vårt beste tips er å først finne et putetrekk med mønster eller print som du liker godt. Dette putetrekket blir ditt utgangspunkt for resten av fargevalgene. Videre velger du en av fargene på mønsteret, eks. blått, som du henter igjen i baseputetrekkene dine. Her kan du gjerne variere mellom ulike blåtoner. Er det flere farger du ønsker å bruke, kan du hente ut disse i interiøret, pledd, et veggbilde eller i en behagelig loungestol.

Baseputer kan brukes år etter år og trenger ikke være kjedelige! Baseputer i tidløse farger som off white, beige og lignende kan komme i tuftede varianter, teddy eller bouclé eller spennende bomullsvevde stoffer. Hos Kremmerhuset finner du et bredt utvalg av denne type puter. Miks putene av forskjellig materialer og farger, og skap den riktige stilen til ditt hjem. Se hele utvalget av putetrekk og finn dine nye favoritt baseputer. 

Husk gode innleggsputer!

Våre innleggsputer er en av markedets beste av meget høy kvalitet. Disse er fylt med 100% andefjær og har en høy fillgrad. Sertifisert ihht. EU-standard for dyrevelferd og sterilisering av fjær. Se alle våre innleggsputer.

Grønn oase på 1-2-3

Du trenger ikke grønne fingre for å forvandle hjemmet til en frodig oase. La det bugne av grønne planter i store og små potter! 

Få stell på uteplassen

Med utestoler, sommerlige putetrekk, grønne planter og fine utepotter har du en deilig oase på 1-2-3! 

Vertinnegaver

Her er noen av våre beste tips til flotte vertinnegaver, som er like hyggelig å gi bort, som å få.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS