Favoritter

Store selector

place Velg din butikk

User menu

Reservation cart

Den gode adventstiden

Snart er tiden inne for å begynne den etterlengtede nedtellingen til julekvelden. Advent er den koseligste tiden på året. Gjør den ekstra hyggelig med årets julekolleksjon fra Kremmerhuset.

Adventslysestake

Tenn lys hver dag fram til jul og skap julekosen i hjemmet med en lekker adventsstake. Enten du foretrekker den klassiske stilen med lilla kronelys eller en mer tidløs styling med hvite kronelys har Kremmerhuset det du behøver for å invitere julen inn i hjemmet denne sesongen.

Et alternativ til adventsstaker er fine lysfat med kubbelys i høytiden farger. Legg ditt personlige preg over adventsstaken ved å pynte den mose og kongler. Sett adventsstaken på bordet eller skjenken sammen med annen adventspynt. Nisser og engler kan fint settes fram fra første advent mener vi, slik får man den gode julestemningen i hele desember.

Adventsstake Hilly gull
Lysestake Herdis Sort
Adventsstake Herdis Gull
Lysfat speil 40 cm sort
Små kongler i pose
Kubbelys trekt 4-pk lilla
Engel med gullvinger stor
Juletre Eilo natur stor
Se alle adventsstaker her

Adventsstjerner i papir

Kremmerhuset har i år også et stort utvalg av nydelige julestjerner i papir i ulike farger, størrelser og med ulike teksturer. Julestjernene i papir har et moderne men tidløst preg og passer inn i alles hjem. Lys opp vintermørket med vakre adventsstjerner i vinduet som gir et fint inntrykk både inne i rommet og ute i vintermørket.  

Papirstjerne velur 75 cm Grønn
Papirstjerne velur 75 cm rød
Papirstjerne Gull 60 cm
Papirstjerne 60 cm Hvit
Papirstjerne 75 cm svart
Papirstjerne tofarget
Se alle adventsstjerner her

Adventskalender

Enda et høydepunkt med adventstiden er adventskalenderen du selv setter sammen til noen du er glad i. Pakk små gaver inn i rustikke papirposer i julens farger. På denne måten blir kalenderen en del av den fine julepynten og kan fint stå framme. 

Adventsposer 24-pk
Naturpynt i pakke
Plante granbar i pose 18 stk
Adventsposer 24-pk

Forslag til kalendergaver

Kopp Nisse
Gavepakke 4 juleskjeer Noel

Det er ikke alltid like lett å vite hva det er en kan gi i den personlige adventskalenderen. Kremmerhuset har både smått og stort vi tror alle vil bli glade for i førjulstiden. En god ide er å gi en kombinasjon av julepynt og produkter en kan bruke året rundt. Et annet tips er å pakke inn litt eksklusivt godteri da dette er noe alle setter pris på til julekosen.

Te Jul
Julekule Bil i glasskule
Dekornisse hvit/gull liten
Brente mandler
Putetrekk Dompap
Julestrømpe Tweedy Rute
Putetrekk Julerute
Kjøkkenhåndkle Kongle 2pk
Aromakaffe 200gr Hasselnøtt
Julekule Spillkontroll
Englespill Reinsdyr
Krus Enjoy
Dekk bordet til jul
Årets julekolleksjon!
Julegavetips!

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS