Den gode adventstiden

Snart er tiden inne for å begynne den etterlengtede nedtellingen til julekvelden. Advent er den koseligste tiden på året. Gjør den ekstra hyggelig med årets julekolleksjon fra Kremmerhuset.

Adventslysestake

Tenn lys hver dag fram til jul og skap julekosen i hjemmet med en lekker adventsstake. Enten du foretrekker den klassiske stilen med lilla kronelys eller en mer tidløs styling med hvite kronelys har Kremmerhuset det du behøver for å invitere julen inn i hjemmet denne sesongen.

Et alternativ til adventsstaker er fine lysfat med kubbelys i høytiden farger. Legg ditt personlige preg over adventsstaken ved å pynte den mose og kongler. Sett adventsstaken på bordet eller skjenken sammen med annen adventspynt. Nisser og engler kan fint settes fram fra første advent mener vi, slik får man den gode julestemningen i hele desember.

30%
70%
Se alle adventsstaker her

Adventsstjerner i papir

Kremmerhuset har i år også et stort utvalg av nydelige julestjerner i papir i ulike farger, størrelser og med ulike teksturer. Julestjernene i papir har et moderne men tidløst preg og passer inn i alles hjem. Lys opp vintermørket med vakre adventsstjerner i vinduet som gir et fint inntrykk både inne i rommet og ute i vintermørket.  

Adventskalender

Enda et høydepunkt med adventstiden er adventskalenderen du selv setter sammen til noen du er glad i. Pakk små gaver inn i rustikke papirposer i julens farger. På denne måten blir kalenderen en del av den fine julepynten og kan fint stå framme. 

Forslag til kalendergaver

Det er ikke alltid like lett å vite hva det er en kan gi i den personlige adventskalenderen. Kremmerhuset har både smått og stort vi tror alle vil bli glade for i førjulstiden. En god ide er å gi en kombinasjon av julepynt og produkter en kan bruke året rundt. Et annet tips er å pakke inn litt eksklusivt godteri da dette er noe alle setter pris på til julekosen.

70%
Dekk bordet til jul

Pynt opp med lekre glass, fine bestikk og serviser, ordentlige servietter i lin og ikke glem levende lys og bordpynt – og voila!

Inspirasjon til juletreet

Hva er vel ikke mer koselig enn et vakkert pyntet julehjem med juletreet som selve kronen på verket.

De beste julegavetipsene!

Sikre gaver til den som har alt er gaver som kan brukes opp, som deilige krydder, oljer, kaffe eller lys og servietter.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS