Møbelfavoritter til nordiske hjem og interiør

Denne vinteren har vi mange flotte møbler i Kremmerhuset. De passer veldig godt i den nordiske og skandinaviske stilen. De lyse eikefargene kombinert med svart gir spennende kombinasjoner. Møblene er tidløse og gir et moderne tilskudd i interiøret. Med disse møblene kan du enkelt oppdatere stuen og resten av huset. 

Et enkelt småbord er like fint på stua som på soverommet. Kombinere gjerne to ulike bord for et mer spennende utrykk. Vi har flere bord i forskjellige størrelse, høyder og materiale - noe som vil passe inn hjemme hos deg. Myk velur i stoler og puffer, farger som matcher interiør trendene.

Ellie stoler

Fine og svært anvendelige stoler i trendy farger, i myk velur og sorte metallben. Brukes som kontorstol, avlastningsstol, i garderoben eller soverommet - og selvfølgelig som spisestol.

-56%
-56%

Naima møbel-serie

Med klassike linjer og lekkert design, er Naima serien et stilsikkert valg i hjemmet. Kombiner hyller i forskjellige høyre, sammen med et praktisk sofabord.

Loungestolen Konrad

Stol Konrad er en stilig loungestol som passer i alle rom i hele huset. Den kommer i flere nydelige farger i velurstoff. Stolen er ikke bare lekker å se på, den er også veldig behagelig å sitte i.

-62%

Embla-serien - trendy og moderne

Embla-serien - sort, trendy og moderne nordisk stil som vi elsker! Vi ønsket å lage møbler som kunne passe inn i alle hjem og som også enkelt kunne kombineres med møbler og annet interiør som du allerede har i hjemmet ditt. Dette er møbler du kan ha glede av lenge, og som vil følge trendene år etter år. 

Terrakotta vaser
Våre nyeste produkter
Deillig, mykt sengetøy
Skap din egen grønne oase

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS