Lussekatter

Inviter til julehygge!

"Hadde det ikke vært koselig å finne på noe sammen før jul?" Den har vi vel alle hørt før, men så går dagene og plutselig er det julaften. Sett noen kryss i kalenderen og lag deg noen koselige førjulsminner med venner og familie før jul. Her er noen tips du kan invitere til!

1. Grøtfest med gløgg

Julegrøt er alltid populært, både hos store og små. Går du for dynevarianten lager grøten seg nesten selv, og du kan konsentrere deg om å sette stemningen med å dekke et koselig bord, lys og hygge.

70%

7 slag på én dag

Avtal en bakedag med venninnene! Gjør det til koselig bakedag sammen, eller fordel slagene, bak hjemme og møtes på kvelden for å bytte kaker. Husk å ta med kakebokser!

30%

3. Julefrokost, brunsj eller lunsj?

Sett av en av søndagene i advent og inviterer til en julefrokost eller lunsj med de beste. Krydre med en julequiz eller pakkelek og vipps er dette noe som kan bli til en årlig tradisjon.

PS. Du trenger ikke invitere hvert år - en tradisjon kan også gå på rundgang i vennegjengen.

33%

Lucia-feiring

Du trenger verken å gå i tog eller bake selv, men 13. desember er en god dag for å tak i ferske, myke, deilige lussekatter hos nærmeste baker. Nyt dagen!

30%
70%
30%
30%

Og du? Husk å nyte den gode førjulstiden! Fortell oss gjerne hva du liker å gjøre før julen setter inn. Bruk #kremmerhuset eller tag oss @kremmerhuset på Instagram.

Årets julekolleksjoner

Fra leken, feminin juleglam, klassisk julerød til funklende og varm eleganse. Finn din favorittkolleksjon her.

Dekk bordet til jul

Pynt opp med lekre glass, fine bestikk og serviser, ordentlige servietter i lin og ikke glem levende lys og bordpynt – og voila!

De beste julegavetipsene!

Sikre gaver til den som har alt er gaver som kan brukes opp, som deilige krydder, oljer, kaffe eller lys og servietter.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom