Lysfat med lykter og girlander

Årets julekolleksjoner - bli inspirert og finn dine julefavoritter!

Er du en som går og tripper for å pynte til jul, eller venter du til langt ut i desember med å ta inn julestemningen i hus? Uansett om du starter nå eller senere, kan du se årets fine julekolleksjoner og bli inspirert! Sesongens kolleksjoner strekker seg i fire retninger, fra funklende og varm eleganse, fasionistaens trendy jul, naturjulen og ikke minst de klassiske julerøde. Les mer om retningene under og finn dine favoritter.

PS! Gleder du deg allerede nå til å pynte juletreet?! Sjekk ut sesongens flotteste julekuler. 

Funklende elegant og varm jul

En elegant kolleksjon i brune og beige toner, med broderte velurputer og puter i myk fake fur. Kombiner dette med funklende gullelementer, børstet messing, sedertre, hint av glitter og farget glass - denne kombinasjonen gjør det hele ekstra elegant. Vil du se kolleksjonen og få stilen? Se mer om Magical Moments her.

julepyntet stue i brune og beige toner
adventsttake i gull med fugl på klype
50%
Putekombinasjoner
30%
30%
30%
30%
30%
Putekombinasjoner
30%
50%
Putekombinasjoner

Fasionista jul

Denne julekolleksjonen og julehjemmet er nissefritt! Det er få elementer, men de popper i en lys og stilfull kolleksjon. I kolleksjonen finner en velurputer med broderte detaljer og puter i bouclé. De myke tekstilene er kombinert med svakt farget og banket glass, matt keramikk, delikate papirtrær og stjerner, og ikke minst supertrendy kråkesølv. Topp det hele med små detaljer i rosa, som rosa julekule eller rosa kubbelys, så sitter denne kolleksjonen som et skudd. Se mer av Tinted Christmas her.

 

julepyntet sofabord med juletrær i gull
rosa julekule med glitter
30%
Pynt et vakkert juletre
30%
50%
Putekombinasjoner
30%
Kronelys
30%

Klassisk rød og grønn - nostalgi og gode minner

Sesongens klassiske er naturligvis i rødt og grønt og har med seg de velkjente formene som dompapaer, julenisser, kranser, stjerner og gran. Det er likevel et snitt ala 2022 som gjør at kolleksjonen passer perfekt inni det norske julehjemmet. I kolleksjonen finner en herlige tekstiler som velur, lin og teddy. Dette kombineres med elementer i mangotre, sort metall, de evige favorittene kanelhusene, papirtre, adventsstjerner og ikke minst de aller søteste nissene. Denne kolleksjoner oser det nostalgisk jul av - se mer av kolleksjonen Let it snow her.

 

50%
50%
50%
Putekombinasjoner
30%
30%
50%
Putekombinasjoner

Naturen inn i julehjemmet

Kolleksjonen Forest Night tar med seg naturen inn med rådyr, kongler, gran og mose - det er hovedtyngde på de grønne tonene. Lun tekstil med teddy og velur varmer opp look'en. Små, sorte elementer strammer stilen opp og gjør den morderne og ikke rustikk. Kolleksjonen spiller på flere ulike materialer som sikrer at den blir varm og moderne. Vil du se mer av akkurat denne kolleksjonen? Se Forest Night

lyslykter på bord med vase med gran og kongler
adventsstake med mose og rådyr
50%
Putekombinasjoner
30%
30%
30%
50%
Putekombinasjoner
30%
30%
Smakfulle gavetips!

Det er ikke alltid lett å vite hva man skal gi i gave. En god olivenolje, kaffe og sjokolade er gode tips når man står fast i gavejungelen.

Gaver under 300 kr

En gave eller hyggelig oppmerksomhet trenger ikke alltid koste skjorta - her er våre fineste gavetips til under 300,-

Inspirasjon til juletreet

Hva er vel ikke mer koselig enn et vakkert pyntet julehjem med juletreet som selve kronen på verket.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS