Bord med julepynt og lykter

Årets julekolleksjoner - bli inspirert og finn dine julefavoritter!

Endelig! Årets julekolleksjoner er i butikk, og enten om du er en som går og tripper for å pynte til jul, eller venter til langt ut i desember med å ta inn julestemningen i hus, så kan du se årets, fine julekolleksjoner allerede nå. Sesongens kolleksjoner strekker seg i fire retninger, fra klassisk julerød, leken feminin og full av juleglam,  funklende og varm eleganse, til en varm og noe rustikk kolleksjon. Finn dine favoritter i kolleksjonen under.

Funklende elegant og varm jul

Sparkling Season er som navnet tilsier, en funklende elegant, vakker og varm jul! Delikate og feminine materialer går igjen i kolleksjonen og skaper julemagi i alle de lyse og beige hjem. Bruk beige som basisfarge og myk opp stilen med varme, duse rosatoner og den litt syrlige grønne tonen. Hvite og creme fargede detaljer strammer stilen opp og metall i champagnefarget gull gir stilen varme og glød. Klart og dus rosa farget glass bidrar til å gi stilen en luftig touch. Les mer om Sparkling Season kolleksjonen.

Frodige buketter

Trendy og naturlig

Cozy holiday er en trendy og naturlig stilretning for julen. Den er landlig og har en touch av rustikk, men samtidig er den tydelig skandinavisk. Når huset er pyntet og krydderduften brer seg, kan peisen tennes, tekoppen fylles og det er tid for å nyte en god jul! Behagelige jordfarger i beige- og bruntoner preger fargeskalaen og ved å legge til en dyp, sofistikert julerød tilfører vi både stilretningen og julestemningen et preg av eleganse. Tekstilene er gjerne i grove materialer, vi har ruter og broderi sammen med teddy. Les mer om Cosy Holiday-kolleksjonen.

Pynt et vakkert juletre
50%

Home for Christmas -klassisk rød - tradisjoner og kjente lukter

Julen handler om ro, nærvær og tradisjoner - denne kolleksjonen er en klassiker. Det være julerødt og julegrønt, kjente lukter og kjente julesanger. Hjemmet vårt pynter vi med røde levende lys og dekorasjoner. Kolleksjonen tar utgangspunkt i naturelementer som grener, kongler og mose og gjerne julepynt i det nostalgiske. Samtidig gir vi den tradisjonelle julen et ekstra gir med gull, glitter og funklende detaljer! Les mer om akkurat Home for Christmas

Juleglam, leken og feminin

I kolleksjonen Soulful Christmas er fargepaletten leken, feminin og full av juleglam! Det er sterke farger i kolleksjonen og vi går inn i julesesongen klar for glitter og fest. Stilen er elegant med en luksuriøs følelse, jo mer desto bedre! Nøkkelelementer er patch-work, fake fur, lekne juleelementer og blanke metaller i krom og sølv som understreker stilen og gjør fest-looken komplett. Hovedfargene er burgunder og rosa, satt sammen med en miks av både mørke og isgrønne nyanser. Les mer om akkurat Soulful Christmas.

Pynt et vakkert juletre
Pynt et vakkert juletre

PS! Gleder du deg allerede nå til å pynte juletreet?! Sjekk ut sesongens flotteste julekuler. 

Smakfulle gavetips!

Det er ikke alltid lett å vite hva man skal gi i gave. En god olivenolje, kaffe og sjokolade er gode tips når man står fast i gavejungelen.

Gaver under 300 kr

En gave eller hyggelig oppmerksomhet trenger ikke alltid koste skjorta - her er våre fineste gavetips til under 300,-

Vertinnegaver

Her er noen av våre beste tips til flotte vertinnegaver, som er like hyggelig å gi bort, som å få.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom