Pent stylet bord til frokost eller middag

Fiks, ferdig, festklar!

Invitert til fest og litt bak skjema? Litt høy puls når det ringer på døren og ikke helt klar med alt? Vi kjenner følelsen! Vi kan ikke hjelpe deg med maten, men vi har tre fiffige triks som gjør borddekkingen litt ekstra fin når du vil imponere og bli festklar på 1-2-3! You’re welcome!

1. De små detaljene

Hent inspirasjon fra årstidene og pynt med lekker dekor hentet fra naturen. Et nydelig eucalyptus girlander og levende lys setter stemningen!

2. Få bordet til å bugne

Ingenting setter stemningen som levende lys og bugnende blomster og grønt. Lave lyslykter og en girlander over bordet toppes med en vase med en frodig bukett. Vi garanterer at det blir knallfint. Og du, en frodig og fargerik bukett gjør at bordet alltid ser fresh ut (også etter festen). Sjekk ut fine og fargerike buketter du enkelt setter sammen her.

30%
70%
50%
Frodige buketter
Sesongens vaser

3. Vær kreativ med kuverten

Vær kreativ med kuverten! Linservietter er stilfult og kan rulles med en fargerik papirserviett (som matcher blomstene på bordet). Rakk du ikke å stryke linservietten? Lag en løs knute eller bruk en lekker serviettring rundt eller stikk en liten blomst eller dekorasjon inn i knuten. Ram inn kuverten med en fin bordbrikke – de finnes i utallige farger, former og kvaliteter. Voila!

NOEN SISTE FAVORITTER TIL BORDET

Sesongens trender 2024

Les ALT om sesongens trender, fra materialer, farger og sammensetninger. Hvilken stilretning er din favoritt?

Sesongens putekombinasjoner

Forny stua ved å bytte putetrekk. Det er både kjapt og enkelt og mulighetene er uendelige. Se våre tips til putekombinasjoner.

Vertinnegaver

Her er noen av våre beste tips til flotte vertinnegaver, som er like hyggelig å gi bort, som å få.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom