Pent stylet bord til frokost eller middag

Fiks, ferdig, festklar!

Invitert til fest og litt bak skjema? Litt høy puls når det ringer på døren og ikke helt klar med alt? Vi kjenner følelsen! Vi kan ikke hjelpe deg med maten, men vi har tre fiffige triks som gjør borddekkingen litt ekstra fin når du vil imponere og bli festklar på 1-2-3! You’re welcome!

1. De små detaljene

Hent inspirasjon fra årstidene og pynt med lekker dekor hentet fra naturen. Pyntegresskar, blader og grener i rødlige og oransjefarger er en hit på høstbordet!

2. Få bordet til å bugne

Ingenting setter stemningen som levende lys og bugnende blomster og grønt. Lave lyslykter og en girlander over bordet toppes med en vase med en frodig bukett. Vi garanterer at det blir knallfint. Og du, en frodig og fargerik bukett gjør at bordet alltid ser fresh ut (også etter festen). Sjekk ut fine og fargerike buketter du enkelt setter sammen her.

30%
30%
kronelys
Frodige buketter

3. Vær kreativ med kuverten

Vær kreativ med kuverten! Linservietter er stilfult og kan rulles med en fargerik papirserviett (som matcher blomstene på bordet). Rakk du ikke å stryke linservietten? Lag en løs knute eller bruk en lekker serviettring rundt eller stikk en liten blomst eller dekorasjon inn i knuten. Ram inn kuverten med en fin bordbrikke – de finnes i utallige farger, former og kvaliteter. Voila!

Sesongens vaser

NOEN SISTE FAVORITTER TIL BORDET

Sesongens vaser

Uansett bukett og anledning finner du et godt utvalg vaser hos oss. Noen dekorative nok i seg selv og pynter like fint opp uten blomster.

Sesongens putekombinasjoner

Forny stua ved å bytte putetrekk. Det er både kjapt og enkelt og mulighetene er uendelige. Se våre tips til putekombinasjoner.

Vertinnegaver

Her er noen av våre beste tips til flotte vertinnegaver, som er like hyggelig å gi bort, som å få.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS