Pent stylet bord til frokost eller middag

Fiks, ferdig, festklar!

Pling! Sms fra gjestene om at taxien er på vei. En rask titt på bordet og du føler noe mangler... Her er tipsene som hjelper deg å sette prikken over i'en på festbordet når det må gå fort!

1. Vær kreativ med kuverten

Liten gaffel ytterst, skjeer over tallerken - må det være sånn? Lek deg med plassering av bestikk og servise og vær kreativ med hvordan du dekker på. En fin bordbrikke rammer inn kuverten. Voilá!

30%

2. Få bordet til å bugne

Lekre grener  og blomster, gjerne i ulike farger får bordet til å poppe. Oljer og krydder i dekorative flasker gir også bordet et løft. Husk levende lys i lykter eller lysestaker i ulike høyder for å sette den rette stemningen! En vase med sesongens blomster blir et lekkert blikkfang på bordet. Fargerik frukt som meloner, jordbær og sitroner hører sommeren til! 

30%
50%
Frodige buketter

3. De små detaljene

Fargerik velkomstdrikke er alltid en vinner! Pynt glassene med frisk frukt eller bær og server med litt snacks. Så har du kjøpt deg litt tid til de siste forberedelsene på kjøkkenet.

30%
30%

NOEN SISTE FAVORITTER TIL BORDET

30%
30%
Sesongens vaser

Uansett bukett og anledning finner du et godt utvalg vaser hos oss. Noen dekorative nok i seg selv og pynter like fint opp uten blomster.

Perfect match

Forny stua ved å bytte putetrekk. Det er både kjapt og enkelt og mulighetene er uendelige. Se våre tips til putekombinasjoner.

Vertinnegaver

Her er noen av våre beste tips til flotte vertinnegaver, som er like hyggelig å gi bort, som å få.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS