Speedstyling på badet

Drømmebad på et blunk

Ser badet ditt ut som et tivoli? Og budsjettet rekker kanskje ikke til full oppussing i år? Her viser vi deg noen små, enkle grep som gir deg drømmebadet på et blunk – litt mer spa, litt mer harmoni, litt mer hverdagsglede til baderommet.

1. Miks med marmor

En lekker såpepumpe gir en ekstra luksusfølelse. Kjøp refillposer av håndsåpe og fyll en lekker såpepumpe i stedet for den vanlige i plast. 

Har du i tillegg tannglass eller krukker i samme serie får du straks en mer eksklusiv stil.

2. Frisk opp med en grønn plante

For en fresh look på badet er det beste trikset en grønn plante. Både en potteplante eller en lekker vase med grønne blader eller stilkblomster gjør susen her. 

Eller går du for full regnskogfølelse og setter inn så mange du har plass til? Her er mulighetene mange!

3. Deilige dufter

En ny duft enten, diffuser eller romduft gjør underverker for følelsen av velvære på badet. Et duftlys er også et godt alternativ og gir i tillegg en koselig stemning hvis lyset er dempet. 

4. Lekre fat som samlingspunkt

For de fine tingene som står fremme er fat, som for eksempel dette fatet i marmor, med på å skape et mer ryddig uttrykk på badet. Ved å samle løse deler til ett område blir ikke alt strødd utover benken, og det er enklere å holde rent.

5. Praktisk og fin oppbevaring

For alle små og store ting som ikke skal stå fremme, er fine kurver og praktiske bokser redningen. Flettede kurver av strå myker opp blant kalde farger og harde fliser. Lekne bokser til det mest nødvendige gjør hverdagsvasken litt gladere.

Vis oss badet ditt!

Vi vil gjerne se hvordan du styler badet ditt! Bruk #kremmerhuset eller tag oss @kremmerhuset på Instagram.

Fornyelse av badet

Marmor er lekkert, tidsløst og klassisk. Det er ikke nødvendig å pusse opp hele badet for å få inn litt elementer av marmor.

Tid for innekos

Endelig tid for innekos - skap den perfekte høststemningen med lykter, lys og og å kombinere puter og pledd i varme farger.

Forny stuen med putetrekk

Nye putetrekk i sofaen er en rask og enkel metode for å gi en oppfrisking til stuen. Vi ønsker å vise deg hvordan.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS