Store selector

place Velg din butikk

User menu

Reservation cart

Tips til vertinnegave

Julen er tiden for middagsbesøk og mange festligheter. Hva er vel hyggeligere enn å bli invitert over på middag hos noen gode venner eller noen i familien? En fin måte å vise at man setter pris på invitasjonen er å gi en liten oppmerksomhet tilbake, for eksempel noe snacks eller interiørprodukter. Her er noen av våre beste tips til flotte vertinnegaver du kan gi denne julen. 

Om vertinnen er glad i interiør og gjerne liker å skifte ut litt i hjemmet til sesong, har Kremmerhuset et godt utvalg av både blomsterpotter, figurer og lysestaker som er enkle å flette inn sammen med de tingene hun allerede har. Går du for noe i en nøytral farge som sort eller grått er du nesten garantert at det vil passe inn i ethvert hjem. Du kan også gå for noe mer sesongrelatert, og gi en elegant lykt eller telysholder som skaper julestemning i hjemmet.

Telysestake Leo 14 cm
Lysfat speil 40 cm brunt
Glassvase Bubble brun 17,5 cm
Glassvase Bubble brun 24 cm

Eksklusiv sjokolade, kaffe og te er noe alle vil bli glad for. Med utallige smaker og varianter finner du garantert en liten oppmerksomhet som vil bli satt pris på . Om det er syltetøy fra Nicolas Vahé med spennende blandinger av smaker, kakao med et hint av chili eller en evigvarende favoritt "Kjærlighets-te'en" - er det alltid en overraskelse som vil bli satt pris på! 

Pose med Cognackuler 120 gr
Nicolas Vahe Sjokoladetrøfler med Karamell
Cafesett Luksus kopp med skål
Gavepakke kaffe 200 gr og trøffelsjokolade
Nicolas Vahe Syltetøy 4 pakn
Nicolas Vahe Syltetøy Rabarbra, Bringebær og Vanilje 240g
Te løsvekt Kjærlighetste m/hjerter
Pose med Beste Rabarbra & Bringebær
Nicolas Vahe Sirup Irsk Rom 25 cl
Nicolas Vahe Kaffesirup m/Vaniljesmak
Kaffe 200 gr Kremmerhuset Spesial
Aromakaffe 200gr Hasselnøtt
Gavetips under 300,-
Dekk bordet til jul
Meraki - deilige gavetips!

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS