Tips til vertinnegave

Hva er vel hyggeligere enn å bli invitert over på middag hos noen gode venner eller noen i familien? En fin måte å vise at man setter pris på invitasjonen er å gi en liten oppmerksomhet tilbake, for eksempel en god pose kaffe eller te  eller interiørprodukter. Her er noen av våre beste tips til flotte vertinnegaver som er like hyggelig å gi bort som å få.. 

Om vertinnen er glad i interiør og gjerne liker å skifte ut litt i hjemmet til sesong, har Kremmerhuset et godt utvalg av både vaser, blomsterpotter, figurer og lysestaker som er enkle å flette inn sammen med de tingene hun allerede har. Går du for noe i en nøytral farge som sort eller grått er du nesten garantert at det vil passe inn i ethvert hjem. Du kan også gå for noe mer sesongrelatert, og gi en elegant lykt eller telysholder som skaper herlig stemning i hjemmet.

30%

Deilige dufter

Gaver som smaker godt

Eksklusiv sjokolade, kaffe og te er noe alle vil bli glad for. Med utallige smaker og varianter finner du garantert en liten oppmerksomhet som vil bli satt pris på . Om det er syltetøy fra Nicolas Vahé med spennende blandinger av smaker, kakao med et hint av chili eller en evigvarende favoritt "Kjærlighets-te'en" - er det alltid en overraskelse som vil bli satt pris på! 

Gaver som brukes igjen og igjen

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS