Gavetips til under 300,-

Alle setter pris på en liten oppmerksomhet og Kremmerhuset har samlet en rekke gavetips som ikke svir i lommeboken. Skal du i selskap, har lyst til å gi en liten vertinnegave, eller vil du rett og slett bare glede en god venn eller kollega? Kremmerhuset har gavene! 

Gavene alle ønsker seg til kjøkkenet

 

En får aldri nok av fint kjøkkenutstyr eller oljer og krydder til matlaging. Kjøkkenet er det perfekte rommet å finne gaver til! 

 

 

Gaver som smaker godt

Til den som har alt er spiselige gaver en godt alternativ. Deilige olje, kaffe eller søtsaker er akkurat det lille ekstra, som man kanskje ikke alltid unner seg i hverdagen. Og kanskje viktigst av alt - dette er gaver som faller i smak.

Kopp og deilig te

 

Hvem setter ikke pris på en liten smakfull gave? Kanskje er det en gave til den som har alt, eller til en som bare er glad i litt ekstra kos og som fortjener en liten oppmerksomhet.

 

80%
84%
84%
87%

Fyll en lekker boks

En populær gave hos oss er denne lekre oppbevaringsboksen i sort og gull. Fyll den med deilig sjokolade, søte karameller eller annet godteri. For å gjøre gaven enda mer personlig, er et godt tips å fylle den med hjemmelagede kaker, cookies eller kjeks. En sikker vinner!

Kjøp her

Det er alltid hyggelig å motta en blomsterbukett eller en plante i gave. Lag en bukett som varer for alltid eller kjøp en evigvarende grønn plante!

50%
70%
70%

Fine smykker til en hver stil

Se flere gavetips her:

Smakfulle gavetips!

Det er ikke alltid lett å vite hva man skal gi i gave. En god olivenolje, kaffe og sjokolade er gode tips når man står fast i gavejungelen.

Meraki - fine gavetips!

Produktene er skapt med en kjærlighet for naturen og er godt for både kropp og sjel. Meraki er en superfin gave å gi og få.

Våkn opp til frokost på sengen

For å sette den riktig hyggelige stemningen, kan du våkne opp i våre deilige økologiske sengetøy, og servere nydelig kaffe eller te.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS