• Psst...! Husk å logge deg inn for å få medlemspriser
Sofabord med gaver og kolibri

Gavetips til under 300,-

Alle setter pris på en liten oppmerksomhet og Kremmerhuset har samlet en rekke gavetips som ikke svir i lommeboken. Skal du i selskap, har lyst til å gi en liten vertinnegave, eller vil du rett og slett bare glede en god venn eller kollega? Kremmerhuset har gavene! 

Populære gavepakker

50%
45%
50%
50%
50%

Gavene alle ønsker seg til kjøkkenet

 

En får aldri nok av fint kjøkkenutstyr eller oljer og krydder til matlaging. Kjøkkenet er det perfekte rommet å finne gaver til! 

 

 

30%

Gode kupp akkurat nå!

60%
Frodige buketter
50%
60%

Gaver som smaker godt

Til den som har alt er spiselige gaver en godt alternativ. Deilige olje, kaffe eller søtsaker er akkurat det lille ekstra, som man kanskje ikke alltid unner seg i hverdagen. Og kanskje viktigst av alt - dette er gaver som faller i smak.

 

Hvem setter ikke pris på en liten smakfull gave? Kanskje er det en gave til den som har alt, eller til en som bare er glad i litt ekstra kos og som fortjener en liten oppmerksomhet.

 

50%

Fyll en lekker krukke

En populær gave hos oss er fine oppbevaringskrukker som kan fylles med favoritt-te, -kaffe, -godteri eller hjemmelaget snack. Fyll den med deilig sjokolade, hjerter i ulike varianter eller annet godteri. En personlig gave som kan brukes på kjøkkenet etterpå. En sikker vinner!

Kjøp her

Det er alltid hyggelig å motta en blomsterbukett eller en plante i gave. Lag en bukett som varer for alltid eller kjøp en evigvarende grønn plante!

50%
Sesongens vaser
50%
Sesongens vaser
Sesongens vaser
50%
Sesongens vaser
50%
Sesongens vaser
30%
Duftserien DIS
50%
Duftserien DIS
Just Oslo

Se flere gavetips her:

Smakfulle gavetips!

Det er ikke alltid lett å vite hva man skal gi i gave. En god olivenolje, kaffe og sjokolade er gode tips når man står fast i gavejungelen.

Gavetips til farsdag

Pappa, fattern, far, gamle høvding, the boss... Kjær far har mange navn - og vi har mange gavetips!

Våkn opp til frokost på sengen

For å sette den riktig hyggelige stemningen, kan du våkne opp i våre deilige økologiske sengetøy, og servere nydelig kaffe eller te.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS