Trefjøler og lekre ting til kjøkkenet

Gavetips til den som har alt

Vårt beste tips til den som har alt er gaver som kan brukes igjen og igjen. Eller kanskje brukes helt opp, en litt ekstra luksus i hverdagen, som deilige dufter, lys, en god olje eller god drikke.

På kjøkkenet

Fine serveringsbrett og godsaker til...

Noe alle og enhver har bruk for er kjøkkenredskaper. Får amn noen ganger nok fine fjøler? Hva med å gi et pizzafat med pizzaskjærer eller ostefat med to forskjellige ostekniver?

Brett og fjøler til ulike formål kan også kombineres med eksklusive kryddermikser, oljer eller spennende syltetøy fra Nicolas Vahe.

30%
30%

Lag noe selv og gi det i gave? Eller sjekk ut våre fristelser

Ingenting uttrykker omtanke større enn å gi noe man selv har laget. Enten du lager nydelige fløtekarameller eller velsmakende knekkebrød, kan det være ekstra fint å pakke det inn i dekorative bokser som tar seg godt ut på kjøkkenbenken. Om du ikke baker noe selv har vi også et utvalg av eksklusivt godteri som vi lover vil falle i smak.

30%
30%
70%
Kaffesirup

Det lille ekstra til kaffekosen

Til kaffeelskeren har vi ulike typer aromakaffe og deilig kaffesirup. En herlig og smakfull gave alle blir glade for. Gi det sammen med en fin kaffekopp så er gaven komplett!

Deilig, mykt sengetøy

Alle setter pris på sengetøy og laken i herlig myk, økologisk bomull fra deilig sateng til myk, vasket bomull. Gi en god natt søvn til noen du er glad!

Se alt sengetøy
Sengetøy

Til badet

 

 

Gi en ekstra god følelse i gave! Følelsen av litt luksus, spa og velvære på baderommet setter mange stor pris på!

 

 

Smakfulle gavetips!

Det er ikke alltid lett å vite hva man skal gi i gave. En god olivenolje, kaffe og sjokolade er gode tips når man står fast i gavejungelen.

Venninnegaver

Ute etter en koselig gave til en god venninne? Her har vi samlet noen av våre beste gavetips!

Gaver under 300 kr

En gave eller hyggelig oppmerksomhet trenger ikke alltid koste skjorta - her er våre fineste gavetips til under 300,-

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS