Gavetips til personen som har alt

Vårt beste tips til den som har alt er gaver som kan brukes igjen og igjen. Ellerr kanskje brukes helt opp, en litt ekstra luksus i hverdagen, som deilige dufter, lys, en god olje eller god drikke.

På kjøkkenet

Fine serveringsbrett og godsaker til

Noe alle og enhver har bruk for er kjøkkenredskaper. Får amn noen ganger nok fine fjøler? Hva med å gi et pizzafat med pizzaskjærer eller ostefat med to forskjellige ostekniver?

Brett og fjøler til ulike formål kan også kombineres med eksklusive kryddermikser, oljer eller spennende syltetøy fra Nicolas Vahe.

Lag noe selv og gi det i gave? Eller sjekk ut våre fristelser

Ingenting uttrykker omtanke større enn å gi noe man selv har laget. Enten du lager nydelige fløtekarameller eller velsmakende knekkebrød, kan det være ekstra fint å pakke det inn i dekorative bokser som tar seg godt ut på kjøkkenbenken. Om du ikke baker noe selv har vi også et utvalg av eksklusivt godteri som vi lover vil falle i smak.

Det lille ekstra til kaffekosen

Til kaffeelskeren har vi ulike kaffebønner og deilig kaffesirup. En herlig og smakfull gave alle blir glade for. Gi det sammen med en fin kaffekopp så er gaven komplett!

Mykt, økologisk sengetøy

Alle setter pris på sengetøy og laken i herlig myk, økologisk bomull fra deilig sateng til myk, vasket bomull. Gi en god natt søvn til noen du er glad!

69%

Bli inspirert!

Smakfulle gavetips
Gavetips til gode venninner
Mange spennende nyheter!

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS