• Logg på: Få 30% på EN HEL handel* i kassen t.o.m. 23.06.24
Morsdag kopp på serveringsbrett

Våre topp 10 gavetips til morsdagen

Morsdag er en dag for å feire og sette pris på alle de fantastiske mødrene der ute, og god anledning til å fortelle din mamma hvor mye hun betyr for deg. Er det én dag i året at mamma skal få sove lenge, få frokosten servert på senga og få bestemme hva en skal gjøre akkurat den dagen - ja, så er det søndag 11. februar! Overrask med deilig kaffe, kanskje en sjokolade eller ti og smell til et hjemmelaget kort fullt av hjerter og gode ord. Vet du ikke hva du skal skrive? Et krus kan også si det for deg eller se våre gavetips under og bli inspirert! 

Love gavepakke

En elegant kjærlighetskopp, satt sammen med hjerteservietter og kjærlighetste. Husk å kjøpe med en tesil, så kan mamma nyte te i den nye koppen sin.

Mother like no other

Fortell mamma hva hun betyr med en fin tektskopp, dedikert til mammaer. Legg til godis og så har du en flott og smakfull gave.

Morgenkaffen

Sett sammen en gavepakke med vår jumbokopp, sammen med kaffe og godis. Så kan mamma få nyte smaken an vanilje og sjokolade i en søt, men stor, kopp.

Hjemmespa

En flott gave til kvinnen i dit liv som elsker spa og komfort. Gi bort et fint manikyrsett med en velduftende romduft. Perfekt for kveldene man ønsker å bruke litt ekstra tid på seg selv.

Det lille ekstra

Smykker kan være små, men betyr så mye. Velg et fint halskjede med et par fine øredobber og se gleden i øynene til mamma når hun åpner gaven.

Gaveeske

Interiørskatter til hjemmet er alltid en flott gave. Denne klassiske vasen og telysholderen kommer i ferdige gaveesker, så veldig enkelt å pakke inn. 

Komfort og stil

Har du en mor som elsker å innrede hjemme? Da kan noen nye putetrekk være perfekt for å freshe opp stua. Det er mange stilige måter å sette det sammen på, så la sesongens putekombinasjoner inspirere deg. Legg også med et flott dekorlys som kan stå på sofabordet eller på et lysfat.

Morskjærlighet

En søt mammakopp med flott design. Ta med godis og kjærlighetste, så blir det en flott rosa gavepakke.

Luksus

Gi bort følelsen av luksus med denne stilige koppen med gullfarge. Ta med den perfekte kaffen og litt ekstra smågodt for en luksuriøs gavepakke.

Personlig blomsterbukett

Sett sammen en blomsterbukett med våre kunstige stilkblomster. Dette er en gave som vil vare evig. Vi anbefaler å sette sammen en nydelig bukett med oddetall. Det skaper en god ubalanse som vi elsker å se på. Husk å ta med en vase, for en komplett look. 

En liten ekstra gave?

Det var vanskelig å kun velge ti gavetips, så vi klarte ikke la være å lure med litt ekstra. Mix og match pastellkopper eller gi en tekstkopp som forteller mamma akkurat hvor mye hun betyr. Det er tanken bak gaven som betyr mest. Gaven er kun prikken over i'en.

Gledelig morsdag til alle mødre på dagen deres!

Få flere gode gavetips her:

Vertinnegaver

Her er noen av våre beste tips til flotte vertinnegaver, som er like hyggelig å gi bort, som å få.

Gaver under 300 kr

En gave eller hyggelig oppmerksomhet trenger ikke alltid koste skjorta - her er våre fineste gavetips til under 300,-

Gavetips til valentines

Vi i Kremmerhuset har så klart en masse tips til hvilken valentinesgave du bør kjøpe til den du er glad i.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom