Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 599 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv

Inspirasjon til uteplassen:

Alt du trenger til et urbant og avslappende uteområde! 

Vi nordmenn setter pris på vår og sommer og når mai endelig melder sin ankomst er mange av oss flinke til å nyte så mye som mulig av fritiden vår ute på balkongen, terrassen eller i hagen. Og da er det jo ekstra viktig å innrede uteområdet for maksimal trivsel og nytelse! Bli inspirert av sesongens utemøbler, sommerlige putetrekk, planter og potter til å skape en grønn oase eller lyslykter og pynt. 

 

 

Friske farger

Blått er en av Kremmerhusets favorittfarger for sommersesongen, og den er med på å skape et friskt og sommerlig uttrykk på uteområdet ditt. Fine småmøbler i bambus gjør det avslappende og naturlig og pynt med detaljer som henter inspirasjon fra naturen som blomster og skjell. 

Det er også et must å få inn noe grønt i form av planter, strå, blomster eller urter. Frodige omgivelser er noe vi mennesker naturlig trives i, enten de er ekte eller kunstige. Kombiner gjerne både store og små planter for et spennende uttrykk. Utepotte Luna finnes i to størrelser og ser fantastisk ut med en stor palme i! Luna finnes også i en røff vegghengt modell

Putetrekk Ella blå
149,-
Bambusbord Sina
799,-
Telysestake Kapsel
129,-
Telysestake Korall
129,-
Kurvstol Ira
1.699,-
Bord Ira
799,-
Blomsterpotte Sino hvit
199,-
Blomst i potte 50 cm
199,-
Utepotte Luna liten
499,-
Utepotte Luna stor
599,-
Plante Palme liten
299,-
Plante Palme stor
699,-

NYT SOMMERDAGENE UTE

Ingenting er som å kose seg med litt kald limonade i solen. Med praktiske glass og isbøtter i akryl, trenger man ikke være redd for at dette skal knuses ute. Praktisk og likevel kjempefint!

Vinglass Jane
59,-
Vinkjøler Jane til 2 flasker
349,-
Flaske med glass Jane
349,-
Strandhånkle Hamam Blå striper
149,-

HUSK OGSÅ TIL UTEPLASSEN

Et uteteppe kan være praktisk og fint på balkongen eller terrassen. Det er litt mer behagelig å gå på barføtter og gjør det lunere. Blir uteteppet skittent? Ikke noe problem; ta det inn i dusjen og dusj det rent. 

Uteteppe Fyn med striper
269,-
Lyslykt lysgrå 60 cm
799,-
Strandhåndkle Hamam Rosa striper
149,-
Putetrekk Dahlia koral
149,-

Myk opp med puter, pledd og tepper

Det er selvfølgelig viktig å kunne sitte godt ute i sola når man skal slappe av og kose seg. Bruk myke, fine puter både fordi de gir ekstra komfort, men også fordi det ser ekstra innbydende ut. Kremmerhuset har et svært godt utvalg av putetrekk og du finner noe som passer din stil og uteplass. Husk gode innleggsputer for at putene skal være myke, behagelige og ikke minst stå pent. Våre innleggsputer er fyllt med myk andefjær og et av markedets høyeste fillpower. 

Putetrekk Blå Dahlia
149,-
Putetrekk Ella blå
149,-
Pledd Gitte Støvblå
Pledd Gitte Grå
Putetrekk Blomst Alise blå
149,-
Putetrekk Dolores dueblå
149,-
Putetrekk Dolores grå
149,-
Putetrekk Svale blå
Frisk opp på 1-2-3
Stilige plante- og pottekombinasjoner
Dekk bordet til fest!

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS