Vinkjøler - fin gave til brudeparet

5 gavetips til brudeparet

Er du usikker på hva du skal kjøpe i gave til brudeparet? Da har vi sikre vinnere som bryllupsgave! Vi har valgt ut noen av våre favoritter til hva du kan kjøpe - både i forskjellige prisklasser og i forskjellige varegrupper.

Deilige smaker, praktiske kjøkkenredskaper, eller lekre interiørprodukter - alt dette er supre gaver til ethvert brudepar!

1. Nyttige og lekre gavetips til kjøkkenet

Når det nygifte paret skal lage hyggelige middager sammen, eller invitere venner på middag, er det alltid fint å ha et godt utvalg av kjøkkenredskaper og noe flott å servere i. Våre fjøler har lenge vært en hit, mye på grunn av at de er funksjonelle og av god kvalitet, samtidig som de ser superlekre ut! Perfekte til å servere oster, tapas og andre småretter på. I tillegg har vi en mengde serveringsprodukter, servise og andre kjøkkenredskaper som er nyttig på kjøkkenet eller lekre til å pynte opp spisebordet med.

50%
30%
33%

Trendy bestikksett!

Perfekt bryllupsgave er bestikksett. Dette er både moderne i design, samtidig som det er noe ethvert nygift par trenger. Med det elegante designet passer det perfekt på bordet både til fest og hverdags.

Kjøp her

2. Nydelige vaser og krukker

I det lykkelige hjem hos det nygifte paret er det alltid en suksess med gaver som pynter opp og gir gode minner tilbake til bryllupsdagen. Våre vaser er nydelige å dekorere med, og finnes i flere størrelser og farger. 

Vi har et stort utvalg av lekre glassvaser, blomsterpotter og blomstervaser som garantert vil falle i smak for ethvert par som er opptatt av interiør og trender i hjemmet. Pynt opp vasen med våre tørkede strå, blomster eller pampas

70%
Frodige buketter
30%
Sesongens vaser

3. Lamper, lys og pynt til brudeparets hjem

Hva med å gi en lampe eller lysestake som et symbol på en lys fremtid sammen for brudeparet? Lamper gir rommet en lys og varm stemning, og er noe paret vil ha glede av i mange år fremover. Er du usikker, kan det ikke gå feil å gi en lyslykt i gave, og noe det vel knapt går an å få for mange av. Det beste med lyslykter er at de kan brukes til å sette en lun og god stemning hele året - ute på terrassen om somrene, eller inne når de mørkere månedene er her.  

 

Dekorative lysestaker

En gøy og annerledes gave som skiller seg ut på gavebordet. Lysestakene tar seg like fint ut sammen på et lysfat, som alene. En perfekt gave til de som har "alt".

Se lysestaker
68%
Unntak for fri frakt
Frodige buketter
Frodige grønne planter i sorte plantekasser og pidestaller

4. En grønn oase som varer...

Pampas og grønne planter er uten tvil en trend som er kommet for å bli. Hva er vel bedre for et ungt travelt par enn å få evigvarende grønne planter, som ikke behøver å vannes? Kjøp en passende potteskjuler til og gaven er komplett. 

70%
64%
50%
Eksklusivt syltetøy fra Nicolas Vahe

5. Gode smaker slår aldri feil

Å nyte tiden sammen som nygift, innebærer også gleden av å nyte gode måltider sammen. Derfor er det også ideelt å gi smaksfulle gaver som bryllupsgave. Hva med våre lekre saltkverner tilsatt deilige smaker og urter? Eller så kan vi også friste med marmelader og deilige olivenoljer. Denne gaven er kanskje et ekstra godt tips til deg som er litt usikker på hvilken stil brudeparet har i hjemmet - da er det en sikker vinner med våre delikate smaksprodukter!

 


 

Gavetips til den kjøkkenglade

Kjøkkengal eller kjøkkenglad - dette er gavene til alle som stortrives på kjøkkenet!

Sesongens vaser

Uansett bukett og anledning finner du et godt utvalg vaser hos oss. Noen dekorative nok i seg selv og pynter like fint opp uten blomster.

Gaver under 300 kr

En gave eller hyggelig oppmerksomhet trenger ikke alltid koste skjorta - her er våre fineste gavetips til under 300,-

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom