MØBELSERIE I SKANDINAVISK STIL

Den nordiske, skandinaviske stilen er definert av rene linjer, lyse fargevalg, tidløse møbler og et minimalistisk uttrykk. Naim er en populær møbelserie, som går rett hjem i det moderne, skandinaviske hjemmet med sine stramme, tynne, rene, sorte linjer i metall og folierte mdf-plater med hvitpigmentert eikelook. Denne kolleksjonen er et tidløst og moderne tilskudd i hjemmet. I Naima-kolleksjonen finne man praktiske hyller i ulike størrelser, konsollbord og sidebord.

Kjølig stål og lunt tre

Kombinasjonen av stål og tre er utrolig vakker - det er kjølig og varmt på samme tid. Hvert enkelt møbel står flott alene, og skaper en helhetlig og ren stil i kombinasjon med hverandre. Møblene er laget med sorte, tynne metallrammer og folierte mdf-plater med hvitoljet eikelook.

Et anvendelig sofabord

Sofabord Naima tar opp stilen fra hyllene og gir en helhet i rommet. Bordet har enkle rene linjer, sorte metallben og eikefolie-plate som gir et varmt uttrykk.

Smarte hyller!

Hyllene i Naima-serien fås både som lav hylle og høy hylle. Begge hyllene er 30 cm dype. Den lave hyllen er 100 cm bred og 80 cm høy, mens den høye hyllen er 60 cm bred og 150 cm høy.

De kan fint kombineres sammen om man ønsker å utnytte plassen til det fulle.

 

Deilige velurstoler
Se våre møbler
Våre nyeste varer

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Frontkom