Favoritter

Store selector

place Velg din butikk

User menu

Reservation cart

Møbelserie i skandinavisk stil

Den nordiske, skandinaviske stilen er definert av rene linjer, lyse fargevalg, tidløse møbler og et minimalistisk uttrykk. I mai ble Naima-serien lansert hos Kremmerhuset, som går rett hjem i det moderne, skandinaviske hjemmet med sine stramme, tynne, rene, sorte linjer i metall og folierte mdf-plater med hvitpigmentert eikelook. Denne kolleksjonen er et tidløst og moderne tilskudd i hjemmet. I Naima-kolleksjonen finne man praktiske hyller i ulike størrelser, konsollbord og sidebord.

 

Hylle Naima lav
Konsollbord Naima
Hylle Naima høy
Sofabord Naima 80x80 cm

Kjølig stål og lunt tre

Kombinasjonen av stål og tre er utrolig vakker - det er kjølig og varmt på samme tid. Hvert enkelt møbel står flott alene, og skaper en helhetlig og ren stil i kombinasjon med hverandre. Møblene er laget med sorte, tynne metallrammer og folierte mdf-plater med hvitoljet eikelook.

Et bord som kan brukes til så mye!

Dette smarte bordet kan brukes både som nattbord, sidebord eller sofabord. Det er 40 cm høyt og 40x40 cm i bordflate.

Hos Kremmerhuset finner man en rekke bord som passer inn i denne stilen. Sjekk ut våre andre lignende bord her.

Smarte hyller!

Hyllene i Naima-serien fås både som lav hylle og høy hylle. Begge hyllene er 30 cm dype. Den lave hyllen er 100 cm bred og 80 cm høy, mens den høye hyllen er 60 cm bred og 150 cm høy.

De kan fint kombineres sammen om man ønsker å utnytte plassen til det fulle.

 

Konsollbord gjør seg godt i mange rom!

Naima konsollbord kan brukes i de fleste rom. Den kan brukes på en dekorativ måte eller som praktisk bord. Kombinerer man med et flott speil, en dekorativ vase eller lampe gir det et moderne og stramt designelement til rommet. Dette konsollbordet er 120 cm bredt, 30 cm dypt og 76 cm høyt.

 

Deilige velurstoler
Se våre møbler
Våre nyeste varer

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS