Gjør oppbevaringen til en del av interiøret!

Gjør den nødvendige oppbevaringen så fin og nyttig som mulig med praktiske bokser med tekst, lekre kurver og nyttige gjenbruksposer. Gjør oppbevaringen til en del av interiøret, slik at det er enkelt for deg å bruke og å holde orden i hverdagen. Helt uten å måtte stue alt inn i skuffer og skap. Her er noen av våre tips:

Myk opp med lekre kurver

Unn deg noe godt!

Praktisk og fin metallboks som gjør seg godt på kjøkkenbenken. Boksen er også ypperlig som gave. Fyll den med noen deillige, hjemmelagede cookies eller fristende godsaker.

Kjøp her

Oppbevaring for rengjøring

Av og til er det utseende som teller. Fine ting kan gjøre en litt kjedelig jobb hyggeligere, som disse fine boksene til vaskemidler og oppbevaring av børster, kluter mm. Disse trenger man ikke stue bort i hyller og skap, men kan fint stå fremme!

Ta vare på bakevarene dine!

Få brødet til å vare ferskt lenger! Brød og bakevarer oppbevares best i en brødboks eller pakket inn i bomull- eller lintørkler. Som en bonus gjør disse seg ekstra godt på kjøkkenbenken og du slipper bruk av poser og plast.

Praktiske gjenbruksposer!

Gjør det enkelt for deg selv, og samle flaske og papir rett i fine gjenbruksposer du kan bruke igjen og igjen. Enkelt å ta med seg til tømming og holder tomflasker og papir ute av syne. Et tips er å ha to poser for tomflasker, en til pant og en til gjennvinning.

Førstehjelpstips!

Samle alt av bandasjer, plaster, halstabletter og annet medisinsk utstyr på et sted. Husk også egen egens saks så du slipper å lete etter det. Gjør det enkelt når ulykken først er ute, samtidig som skrinet kan holdes utenfor barns rekkevidde.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS