Trist terrasse eller brun balkong? Få stell på uteplassen

Omsider skinner sommersola over dørstokken… Den friske luften slipper inn og du slipper endelig ut! Varmt vær og lange lyse dager serverer solveggen og utekosen på et sølvfat. Men er ikke uteplassen helt på stell ennå? Frykt ikke, vi har alt du trenger til et urbant og avslappende uteområde! Med utestoler, sommerlige putetrekk, grønne planter og fine utepotter har du en deilig oase på 1-2-3! 

 

Grønn uteplass på 1-2-3!

Tryll frem en frodig uteplass på 1-2-3 med fine utepotter og eviggrønne palmer eller strå.

-39%
-43%

Få stilen:

-30%

Sitteputer, ja takk!

Praktiske stolputer, som også kan brukes rett på terrassen om man ønsker. Miks og match de fargene du liker best. 

Utepotter med majestetiske grønne planter!

HUSK OGSÅ TIL UTEPLASSEN

Et uteteppe kan være praktisk og fint på balkongen eller terrassen. Det er litt mer behagelig å gå på barføtter og gjør det lunere. Blir uteteppet skittent? Ikke noe problem; ta det inn i dusjen og dusj det rent. 

Myk opp med puter, pledd og tepper

Det er selvfølgelig viktig å kunne sitte godt ute i sola når man skal slappe av og kose seg. Bruk myke, fine puter både fordi de gir ekstra komfort, men også fordi det ser ekstra innbydende ut. Kremmerhuset har et svært godt utvalg av putetrekk og du finner noe som passer din stil og uteplass. Husk gode innleggsputer for at putene skal være myke, behagelige og ikke minst stå pent. Våre innleggsputer er fyllt med myk andefjær og et av markedets høyeste fillpower. 

-30%
-30%
-30%
-30%
-30%

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS