5 minutters make-over - få en vakker veranda

Få stell på uteplassen – det er fort gjort!

Omsider skinner sommersola over dørstokken… Den friske luften slipper inn og du slipper endelig ut! Varmt vær og lange lyse dager serverer solveggen og utekosen på et sølvfat. Men er ikke uteplassen helt på stell ennå? Frykt ikke, vi har alt du trenger til et urbant og avslappende uteområde! Med utestoler, sommerlige putetrekk, grønne planter og fine utepotter har du en deilig oase på 1-2-3! 

 

Utepotter med majestetiske grønne planter!

57%
57%
40%

Velg deg et fargetema for en helheltlig stil

Pikniksett, kjølebag og pledd
50%

Husk lykter til lune kvelder

Et uteteppe kan være praktisk og fint på balkongen eller terrassen. Det er litt mer behagelig å gå på barføtter og gjør det lunere. Blir uteteppet skittent? Ikke noe problem; ta det inn i dusjen og dusj det rent. 

70%
Kronelys
Kronelys
50%
Kronelys

Myk opp med puter, pledd og tepper

Det er selvfølgelig viktig å kunne sitte godt ute i sola når man skal slappe av og kose seg. Bruk myke, fine puter både fordi de gir ekstra komfort, men også fordi det ser ekstra innbydende ut. Kremmerhuset har et svært godt utvalg av putetrekk og du finner noe som passer din stil og uteplass. Husk gode innleggsputer for at putene skal være myke, behagelige og ikke minst stå pent. Våre innleggsputer er fyllt med myk andefjær og et av markedets høyeste fillpower. 

50%
70%
50%

Sitteputer, ja takk!

Praktiske stolputer, som også kan brukes rett på terrassen om man ønsker. Miks og match de fargene du liker best. 

Komfortable Sitteputer
Fiks, ferdig festklar!

Her er tipsene som hjelper deg å sette prikken over i'en på festbordet når det må gå fort!

Grønn oase på 1-2-3

Du trenger ikke grønne fingre for å forvandle hjemmet til en frodig oase. La det bugne av grønne planter i store og små potter! 

Sesongens putekombinasjoner

Forny stua ved å bytte putetrekk. Det er både kjapt og enkelt og mulighetene er uendelige. Se våre tips til putekombinasjoner.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS