Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 599 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv

Kaffe & te

Har du noen gang lurt på hvor kaffebønnene og tebladene våre kommer fra? Og hva som gjør dem så spesielle? Nå gir vi deg svaret.

Vår leverandør Crema har stor erfaring innen kaffe- og te bransjen som er med å sikre den gode kvaliteten på deres produkter. Leverandøren har egne innkjøpere som reiser rundt på plantasjer i hele verden, på jakt etter de beste kaffebønnene og tebladene. På denne måten får de plukket ut de aller beste råvarene, med høy kvalitet. Gjennom å tilpasse smaker etter hva den norske befolkningen liker samt finner en fin balanse mellom aroma og body (munnfølelsen), selger vi etter vår mening Norges beste kaffe og te.

Kaffe

Den tradisjonelle og smaksrike kaffen Blå Java kommer fra Indonesia, i distriktet Java. Indonesia er berømt for sin fyldige kaffe som dyrkes opp til 1700 moh. Kaffe Java har blitt drukket av Nordmenn siden Hollenderne brakte kaffeplanten hit for over 300 år siden. Med en naturlig smak av karamell, sjokolade og vanilje, er Blå java blitt en klassiker som er elsket av kaffekjennere.

I tillegg til kaffen vår Blå java, har vi også to aromatiserte kaffetyper, Irish Cream og Sjokolade og vanilje. Disse to kaffetypene har colombianske kaffebønner som base, før de blir tilsatt med den spesielle aromaen som gir den fyldige og smaksrike kaffen vi kjenner til i dag. Colombiansk kaffe er kjent for å være den mest velbalanserte kaffen i verden, som gjør den perfekt til å tilsette aromaer som utgjør smakfulle kaffetyper.

Kremmerhusets kaffe
89,-
Kaffe Sjokolade & vanilje aromakaffe
Kaffe Irish Cream Aromakaffe
89,-
Cafesett Luksus kopp med skål
179,-

Te

Te skal ikke bare se bra ut, men også smake og dufte godt. Våre smaksrike teer kommer fra India og produseres i en langsom prosess. Teproduksjon er et langsomt håndarbeid, fra å plukke tebusker fra hånd, rulle og gjære, til tørking og lagring opp til 50 år. En god kopp te er noe alle fortjener, og vi jobber derfor sammen med temesteren til Crema for å utvikle våre egne oppskrifter som er av høy kvalitet samt smaker himmelsk. Riktig og mange smakssammensetninger er viktig for at våre kunder skal kunne finne sin favoritt.

Te løsvekt Magisk mango med chilli
49,-
Te løsvekt Chic Chai med sjokolade
49,-
Te løsvekt Fristende frukt med gojibær
49,-
Te løsvekt Duftende kanel med eple og hibiskus
49,-
Te i pose Fruktsymfoni
49,-
Te i pose Earl Grey
49,-
Te i pose Lykkelig Lakrisdrøm
49,-
Te i pose Forfriskende sitron og ingefær
49,-

Rettferdig handel

Valg av rett leverandør som har fokus på respekt og etisk handel er ekstremt viktig for oss. Vi mener det derfor er en selvfølgelighet at plantasjene, hvor råvarene kommer fra, blir behandlet med respekt og hvor de ansatte jobber under trygge forhold. En rettferdig handel er en god handel.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS