Sesongens perfect match

Dryss litt ekstra magi i stua ved å bytte til sesongens putetrekk. Det er både kjapt og enkelt, uten å koste skjorta. Enten du går for duse ton-i-toner eller lekent fargerikt - så har vi the perfect match til sofakroken din! Se alle våre putetrekk  her. 

Visste du at våre putetrekk er øko-tex sertifiserte? Vi jobber hovedsakelig med naturmaterialer, som lin og bomull i våre kolleksjoner. Våre tekstiler er skånsomt innfarget og vi unngår polyester og andre oljebaserte tekstiler.

TRENDY SCANDI MATCH

Moderne nordisk og samtidig tidløs –blått gir oss en beroligende effekt i form av at den minner oss om himmel og hav. Med herlig popfargen Mazarineblue og kontrastfarge i nedtonet oker (eller kamel) er en uslåelig kombinasjon. Tredputen teddy-kulen er prikken over i'en i denne kombinasjonen. 

FEMININ PERFECT MATCH

Denne altså!!

En rolig og feminin kombinasjon i rosa toner og behagelige print fra naturen i form av floral mønster på mykeste velur, kombinert med en dus rosa variant i røffere veving og en absolutt elegant off white bouclé-pute. 

 

Klassisk perfect match

Naturens nærvær og fargeskala er viktig for hjemmet vårt denne våren, den gir oss ro. Vi søker harmoni og vi trekker oss litt tilbake. Fargene inne skal gjenspeile skogens fargeskala og gi balanse for en god hverdag. Demme klassiske kombinasjonen kombinerer bomullsprint med en grovere vevd ensfarget grønn pute, mikset med en myk off white teddypute. 

  • Putekombinasjoni rosa toner kombinert med grønt og hvit
  • Edgy blå putekombinasjon ,ed teddy og boucle
  • Putetrekk i grønntoner kombinert med en off white pute i teddystoff

Tips til fargevalg!

Å velge hvilke farger man skal gå for i sofaen kan være vanskelig. Vårt beste tips er å først finne et putetrekk med mønster eller print som du liker godt. Dette putetrekket blir ditt utgangspunkt for resten av fargevalgene. Videre velger du en av fargene på mønsteret, eks. blått, som du henter igjen i baseputetrekkene dine. Her kan du gjerne variere mellom ulike blåtoner. Er det flere farger du ønsker å bruke, kan du hente ut disse i interiøret, pledd, et veggbilde eller i en behagelig loungestol.

Baseputer kan brukes år etter år og trenger ikke være kjedelige! Baseputer i tidløse farger som off white, beige og lignende kan komme i tuftede varianter, teddy eller bouclé eller spennende bomullsvevde stoffer. Hos Kremmerhuset finner du et bredt utvalg av denne type puter. Miks putene av forskjellig materialer og farger, og skap den riktige stilen til ditt hjem. Se hele utvalget av putetrekk og finn dine nye favoritt baseputer. 

Husk gode innleggsputer!

Våre innleggsputer er en av markedets beste av meget høy kvalitet. Disse er fylt med 100% andefjær og har en høy fillgrad. Sertifisert ihht. EU-standard for dyrevelferd og sterilisering av fjær. Se alle våre innleggsputer.

Sesongens trender 2023

Sesongens trender med spennende materialer, farger og sammensetninger.

Trend:Green Balance

Naturens nærvær og fargeskala, i grønntoner, oker og karamell er viktig for hjemmet vårt denne våren og gir oss ro. 

Gavetips til morsdagen

Overrask med deilig kaffe eller te, kanskje en sjokolade og smell til et hjemmelaget kort fullt av hjerter og gode ord. 

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS