Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv
Elegant påske

Påsken betyr for mange, hytte og skiturer, men også avslapping og late dager hjemme i byen. Påsken behøver ikke å være gul og tradisjonell, du kan enkelt gi påskepynten en moderne og lekker vri med grønne pastelltoner og detaljer i gull. Da blir den mer vårlig og elegant, og gir et herlig lyst uttrykk. Sett sammen dine favoritter og form ditt eget påskeuttrykk med fargene du liker. Vi har satt sammen noen forslag til hvordan du kan pynte til påske med annen vri. 

Pledd Gitte Offwhite
399,-
Bord Norma stort
699,-
Bord Norma lite
499,-
Skinn Tibetansk lam
999,-
Putetrekk Grønn Dahlia

Pynt gjerne noen grener med hengende påskeegg for den ultimate påskefølelsen, dette er også en hyggelig aktivitet barna kan være med på. Kombiner påskeeggene med ulike farger og størrelser så får du en fin dynamikk og stemning i rommet.

Gåsunger
Egg glitterdryss lite
Egg glitterdryss stort
Egg m/pyntebord stort
Egg m/pyntebord lite

Detaljer i gull gir rommet et litt mer eksklusivt uttrykk og blir et fint blikkfang. Vi i Kremmerhuset elsker å pynte med små detaljer i gull og denne påsken har vi flere søte påskevarianter i gull. 

Server påskegodteriet i et flott fat formet som en påfugl. Er du svak for påskeharer har vi også et nydelig fat i skikkelig påskestemning. 

Telysholder Hygge
Glassvase Maja
299,-
Fat påfugl
129,-
Pynt Fugl
Harepus glitter

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS