Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 599 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv

Samarbeid med norsk kunstner

Linda Skaret er en norsk kunstner som holder til i Trondheim. Hun maler vakre, abstrakte malerier, hovedsakelig med en teknikk som heter alkoholblekk.

 - Jeg er veldig glad og stolt over å få muligheten til å vise frem kunsten min hos Kremmerhuset, sier Linda. – Det har vært et hyggelig samarbeid. I fjor høst lagde jeg tre malerier eksklusivt for Kremmerhuset som ble laget spesielt for å passe perfekt inn sammen med høstkolleksjonen deres. I vår har jeg laget to nye bilder som passer inn i deres flotte vårkolleksjon. De har fått navnet «Spring Breeze 1 & 2» og er like fine når de henges opp rett ved siden av hverandre eller hver for seg.

Et bra tips for å skape en god helhet i interiøret er å hente opp en eller flere av fargene i bildene på andre elementer i rommet, som for eksempel et putetrekk, potter eller vaser.

Spark of joy 1 av Linda Skare
Spark of Joy 2 av Linda Skaret
Stardust 1 av Linda Skaret
Stardust 2 av Linda Skaret

Spring Breeze - inspirert av havets friske farger

Sesongens to nyheter fra Linda er inspirert av havet og vårens friskhet. Kremmerhuset liker godt kontrasten i bildene mellom det lyse og det mørke, samt kombinasjonen av den friske turkise fargen og elegant gull. Bildene gjør deg godt sammen med mange andre fargepaletter og vil virkelig være et blikkfang på veggen. Bildene er ferdig innrammet med glass.

Bilde Spring breeze 2 av Linda Skaret
499,-
Bilde Spring Breeze 1 av Linda Skaret
499,-

Andre bilder av Linda Skaret - eksklusivt for Kremmerhuset:

Bilde Inhale av Linda Skaret
499,-
Bilde Exhale av Linda Skaret
499,-
Glassbilde Warm Embrace
1.399,-

Stylingforslag:

Maleteknikken

Teknikken jeg har brukt når jeg har malt disse bildene heter alkoholblekk, også har jeg bearbeidet bildene digitalt etterpå, forteller Linda. - De fleste jeg snakker med har ikke hørt om denne teknikken før, så det er gøy å være med på å gjøre den litt mer kjent. Det er en teknikk som er utrolig gøy å jobbe med, og man bruker litt tid på å bli kjent med hvordan blekket beveger seg på papiret. Det er en flytende og levende prosess.
 

Det viktigste for Linda når hun lager bildene er fargene, komposisjonen og teksturene i bildet. - Det er de elementene jeg trigges mest av når jeg jobber med abstrakte bilder.

For meg trenger ikke kunst nødvendigvis ha et spesielt budskap som skal oppleves av mottakeren. I bildene mine har jeg heller mer et ønske om å skape noe som gir andre glede og en god følelse, og som kanskje gjør at folk blir nysgjerrige og vil gå nærmere verket for å se på alle de små detaljene.

Inspirasjon

Inspirasjon finner Linda både i spennende fargekombinasjoner, naturen, interiør og hverdagen generelt. Hun forteller også at noe av det mest givende og inspirerende med å jobbe med kunst er når hun får tilbakemeldinger om at hun har klart å skape noe som treffer folk rett i hjertet.

 

Om du vil se mer av Lindas Skarets kunst kan du ta en titt på Instagram @LindaSkaretCom eller på nettsiden lindaskaret.com.

Se alle våre bilder her
Trend! Pampas og blomster
Vårnyheter! Fem trygge putekombinasjoner

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS