Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv

Samarbeid med norsk kunstner

Linda Skaret er en norsk kunstner som holder til i Trondheim. Hun maler vakre, abstrakte malerier, hovedsakelig med en teknikk som heter alkoholblekk.

 - Jeg er veldig glad og stolt over å få muligheten til å vise frem kunsten min hos Kremmerhuset, sier Linda. – Det har vært et hyggelig samarbeid, og vi har jobbet tett sammen for å få laget tre malerier eksklusivt for Kremmerhuset. Bildene er spesielt laget for å passe perfekt inn sammen med høstkolleksjonen deres.

Denne sesongen er det fokus på harmoniske jordtoner som skaper ro og en avslappet atmosfære i hjemmet. – Dette er behagelige farger og omgås med, og akkurat det at bildene skal oppleves som behagelige når de er plassert i rommet er noe jeg selv setter stor pris på, sier Linda. Vi har jobbet med at alle bildene skulle inneholde flere farger og nyanser, slik at de enkelt kan matches på et personlig vis. Man kan hente opp en eller flere av fargene med andre elementer i interiøret, som for eksempel putetrekk, potter eller vaser. Det gjør bildene tidløse.

Linda Skaret eksklusivt for Kremmerhuset:
Bilde Inhale
499,-
Bilde Exhale
499,-
Glassbilde Warm Embrace
1.399,-
Stylingforslag:

Maleteknikken

Teknikken jeg har brukt når jeg har malt disse bildene heter alkoholblekk, også har jeg bearbeidet bildene digitalt etterpå, forteller Linda. - De fleste jeg snakker med har ikke hørt om denne teknikken før, så det er gøy å være med på å gjøre den litt mer kjent. Det er en teknikk som er utrolig gøy å jobbe med, og man bruker litt tid på å bli kjent med hvordan blekket beveger seg på papiret. Det er en flytende og levende prosess.
 

Det viktigste for Linda når hun lager bildene er fargene, komposisjonen og teksturene i bildet. - Det er de elementene jeg trigges mest av når jeg jobber med abstrakte bilder.

For meg trenger ikke kunst nødvendigvis ha et spesielt budskap som skal oppleves av mottakeren. I bildene mine har jeg heller mer et ønske om å skape noe som gir andre glede og en god følelse, og som kanskje gjør at folk blir nysgjerrige og vil gå nærmere verket for å se på alle de små detaljene.

Inspirasjon

Inspirasjon finner Linda både i spennende fargekombinasjoner, naturen, interiør og hverdagen generelt. Hun forteller også at noe av det mest givende og inspirerende med å jobbe med kunst er når hun får tilbakemeldinger om at hun har klart å skape noe som treffer folk rett i hjertet.

 

Om du vil se mer av Lindas Skarets kunst kan du ta en titt på Instagram @LindaSkaretCom eller på nettsiden lindaskaret.com.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS