Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv
Interiøret som skaper den tradisjonsrike julehyggen

Når kveldene blir mørkere og gradestokken kryper nedover mot 0, er det lov å begynne å glede seg til jul. Det gjør vi! Julehøytiden er full av forventning, barndomsminner og tradisjoner, gamle som nye. Vi har de viktigste ingrediensene for at du skal kunne skape nettopp din drømmejul. Hos oss møter tradisjonelle farger moderne mønstre og kvaliteter, som passer utmerket inn i den skandinaviske interiørstilen.

SLIPP KREATIVITETEN LØS PÅ KJØKKENET

Mange av førjulsforberedelsene foregår på kjøkkenet, enten du er glad i å bake, lage hjemmelagde gaver eller invitere til julegrøt. Derfor er det ingen grunn til å ikke gjøre husets hjerte litt ekstra hjemmekoselig til jul. Sett fram lysestaker og stemningsfulle lykter, og pynt opp med ting du finner ute, eller i frukt- og grønnsaksdisken. 

De fleste forbinder vel appelsin og nellikspiker med førjulstida? Appelsiner egner seg også svært godt som dekorelement hvis du skjærer dem i biter og tørker dem. Legg dem på et serveringsfat, eller som en del av et stilleben, som i tillegg til å se flott ut lukter godt også! En bolle med røde epler, nøtter, kanelstenger og pyntede pepperkaker gjør samme nytten. Her er det kun kreativiteten som setter grenser.

Syltekrukke 125ml
Servering og fonduesett
Krus It`s beginning
Gryteklut Grim Rød
79,-
Kanelhus 22 cm
299,-
Kjøkkenhåndkle Skog, 2-pk.
TRADISJONELL JUL MED ET MODERNE PREG

Vi vet at mange av kundene våre elsker den røde julen, og vi vil gjerne være med på å bidra til at du får en stemningsfull høytid med et moderne preg. Derfor har vi designet en serie produkter med koselig juletremotiv. Serien har et skandinavisk uttrykk, og passer godt inn i et moderne nordisk hjem. Juletremotivet går igjen på både servietter, kakebokser og krus, og står flott til grantrær, adventsstjerner, julekuler, kranser og øvrig pynt.

Serviett Skog
Serviett Lin jul
Krus Skog
29,-
Kanelhus 16,5 cm
229,-
Krus Enjoy
Løper Skog
30,- 
Ord. 99,-
LA ROEN SENKE SEG I STUA

Etter flere uker med forberedelser i førjulstiden er det fantastisk når julefreden endelig senker seg, og du bare kan nyte den gode julestemningen. Kryp opp i sofaen med myke puter og varme pledd, tenn masse lys og kos deg med en hyggelig julefilm. Eller hva med en kopp med smakfull gløgg, til synet av et glitrende juletre og fyr i peisen? Levende lys, granbar og kongler bidrar til å skape en lun og god stemning i stua.

Krus Xmas
Keramikktre for telys
Snøkule fugl
84,- 
Ord. 279,-
Giant knit ullpledd
Putetrekk Grå Skog
30,- 
Ord. 99,-
Putetrekk Rød Skog
30,- 
Ord. 99,-
GJØR DET SELV - SLIK DEKORER DU ET LYSFAT TIL JUL

Et lysfat skaper lun og god hygge, samtidig som det er veldig praktisk å kunne flytte det rundt etter behov. Slik gjør dekorer du et lysfat: 

  1. Sett en lystestake, en lykt eller noen kubbelys i midten

  2. Dekorer med appelsinskiver, nøtter, glitrende kongler, granbar, julekuler og annen pynt du måtte ønske

Vipps så har du et personlig og stemningsskapende blikkfang.

Brett
Krans Eucalyptus
Kubbelys 100% stearin
100,-
Kubbelys 100% stearin
Kongle liten
Grantre dekor i pose
JULEPYNT SOM KAN BRUKES OGSÅ ETTER JUL

Den tradisjonelle julestilen hos Kremmerhuset er satt sammen for å passe perfekt inn i nordiske hjem, med lyst treverk og moderne materialer. Mange av varene glir sømløst inn i juleinteriøret, og mye av det du skaffet deg til jul kan leve et langt liv i hjemmet ditt også på nyåret.

Serviettring gull 2pk
69,-
Duftlys Wishes hvit
229,-
Glass Francine
49,-
Bestikksett 4 deler
Brikke Filt
59,-
Linserviett hvit
59,-

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS