Tre tips til en personlig stil hjemme

Å skape en personlig stil hjemme er enklere enn du tror, når du først kommer i gang. Stil kan være så mangt, så tenk over hva som er et godt hjem for deg. Puter, blomster og vaser, grønne planter og fin pynt er noen stikkord. Her får du tre enkle og inspirerende tips til å friske opp hjemme.

TIPS 1: Puter - få inn nye farger du trives med

En innbydende og lun sofakrok er fristende. Å bytte puter er en enkel form for fornyelse og kan gi hele stuen et nytt uttrykk. Farger gjør oss glade, og her kan man kombinere akkurat de farger, print, tekstiler og kombinasjoner man måtte drømme om. Prøv ulike farger ton i ton, eller miks forskjellige teksturer. Se alle våre putetrekk herEt lekkert pledd kan også være med å komplimentere stilen.

Under ser du noen av våre favoritter, ønsker du mer inspirasjon se kan du se flere lekre og trygge putekombinasjoner her.

Klassisk blå

Velur, velur!

Lun oker

TIPS 2: grønne planter gir godt innemiljø

Frodige og grønne planter gjør oss godt. Ikke bare er det deilig fargerikt, men det gir oss assosiasjoner til vår, naturen i utspring og varmere tider i sikte. Eviggrønne, naturtro planter er perfekt for alle som ikke er født med naturlig grønne fingre, men som likevel vil omgi seg med frodige, grønne vekster. Prøv deg frem med palmer, strå eller ulike gresstyper.

Les mer om hvordan få en grønn oase hjemme, eller se våre favoritter rett under. 

Plante Alocasia grønn
Gressplante i potte håndlaget
Plante Leaf 85cm
Plante Palme liten
Plante Forell Begonia 39cm
Plante naturlig pampas i potte
Plante Eucalyptus i potte
Gressplante Strå 90 cm

TIPS 3: en vakker vase, potte og pynt gir umiddelbar fornyelse

En vakker vase kan være prikken over i'en i et rom - den kan være et blikkfang i seg selv. Den kan være den dekorative detaljen som gir rommet et personlig preg, og den kan få inn friske blomster og farger.

Det kan være fint å samle vasen og annen pynt på et vakkert brett, det rammer inn pynten på flott måte. Se tre favoritter med vaser, potter og pynt under eller se alle våre vaser og potter her og dekorative figurer her.

Glassvase Adrian 34 cm
Glassvase Aylo grå 20 cm
Vase Lady 18 cm
Glassvase Bubble brun 24 cm
Plante Eucalyptusgren 69 cm
Tørkede blomster Knopp Ivory/Creme
Bukett Tørkede blomster natur
Strå pampas 3 pk 80-100 cm
Keramikk lysfat Alva gull stort
Fugl Kai sort 12 cm
Kronelysestake Oliver 18 cm
Kronelys 100% stearin 27,5cm sand
Trend! Pampas og strå
Stylingtipsene du må lese nå
Sesongens trender

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS