Ny start - studiestart - på flyttefot?

Er du klar for å flytte, og ønsker å sette ditt eget personlige preg på ditt nye hjem? Sjekk ut smarte og plasseffektive interiørvarer som hyller, småbord, stoler og masse morsomt til kjøkkenet. 

25%
40%
40%
40%

Hylle Naima - skandinavisk stil

Den nordiske, skandinaviske stilen er definert av rene linjer, lyse fargevalg, tidløse møbler og et minimalistisk uttrykk. Serien går rett hjem i det moderne, skandinaviske hjemmet med sine stramme, tynne, rene, sorte linjer i metall og folierte mdf-plater med hvitpigmentert eikelook. I Naima-kolleksjonen finne man praktiske hyller i ulike størrelser, konsollbord og sidebord.

 

Se serien her

Alt til lesekroken!

Dediker et område i din leilighet til studiet, jobb eller dine favorittbøker. Lag en koselig lesekrok med noen hyller, en god stol og en lampe. Slå deg ned med pensumboken din, eller en god bok og nyt den avslappende freden.

40%
40%
50%
40%
40%

Få det grønt!

Eviggrønne, naturtro planter er perfekt for alle som ikke er født med naturlig grønne fingre, men som likevel vil omgi seg med frodige, grønne vekster.

Bli inspirert

Fine ting til kjøkkenet!

Smarte produkter trenger ikke være kjedelig, men kan fint være både trendy og stilsikkert. Se hele vårt utvalg av kjøkkenprodukter her. 

25%
25%
25%
25%
Grønn oase på 1-2-3

Du trenger ikke grønne fingre for å forvandle hjemmet til en frodig oase. La det bugne av grønne planter i store og små potter! 

Meraki - fine gavetips!

Produktene er skapt med en kjærlighet for naturen og er godt for både kropp og sjel. Meraki er en superfin gave å gi og få.

Sesongens putekombinasjoner

Forny stua ved å bytte putetrekk. Det er både kjapt og enkelt og mulighetene er uendelige. Se våre tips til putekombinasjoner.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS