Lek med lekre lysfat

Lysfat er trendy, dekorative og er med på å skape en lun og trivelig stemning i hjemmet ditt. Sett sammen gammel og nytt, og lek deg med farger, former og ulike materialer. Match med interiøret ditt og skap et lekkert blikkfang i rommet. Her viser vi deg våre beste tips.

Din personlige stil

Lysfat er en perfekt måte å samle pynten for å gi et mer ryddig uttrykk i hjemmet. Samle det du liker, og sett det sammen. Her kan man uten problem prøve seg frem og blande som man måte ønske, her er det kun fantasien (og størrelsen på lysfatet) som setter grenser. Bruk pyntegjenstander, lyslykter for å få et personlig uttrykk.

Frodige buketter

Dekorative lysfat

Et godt tips er å bruke ulike høyder og størrelser på tingene du setter sammen på lysfatet. Sett gjerne sammen en kombinasjon av lys, pynt, og ulike lysestaker eller telysholdere for lage en god harmoni.

Lysfat til nytte

Ved å samle lys og lysestaker på et lysfat beskytter du også i større grad bordet eller overflaten det står på. Telysholdere og lykter kan bli varme og lysfatet hjelper som et beskyttende lag. Til kubbelys anbefaler vi i tillegg egnede lysfat.

Husk lys!

Vi har fast medlemstilbud på alle lys og servietter - 3 for 2.

17%
Forny stuen med putetrekk

Nye putetrekk i sofaen er en rask og enkel metode for å gi en oppfrisking til stuen. Vi ønsker å vise deg hvordan.

Møbelserien Naima

Naim glir rett inn i skandinaviske hjemmet med sine rene, sorte linjer i metall og folierte mdf-plater med hvitpigmentert eikelook.

Sesongens vaser

Uansett bukett og anledning finner du et godt utvalg vaser hos oss. Noen dekorative nok i seg selv og pynter like fint opp uten blomster.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS