Store selector

place Velg din butikk

User menu

Reservation cart

Styling med høstens nyheter

Mørkere kvelder og sofa-kos under myke pledd er rett rundt hjørnet. Gjør stuen klar for høsten med sesongens nyheter og trender.

En sofa - Tre stylinger

Høsten og sesongen for sofakos er endelig her! Trenger du tips til hvordan du kan invitere den nye årstiden inn i hjemmet? 

Heidi Honoré Langeid er en av våre dyktige interiørstylister og har jobbet hos Kremmerhuset siden 2012. Hun har hatt sin tilhørighet hos Kremmerhuset på Sørlandssenteret, og har vært lidenskapelig interessert i interiør siden 14-års alderen. Hennes erfaring er at det holder å endre på et par små ting, for å raskt og enkelt få en helt ny stil i hjemmet - som regel veldig lite som skal til.

Som flere av våre dyktige butikkansatte, så elsker også Heidi å hjelpe kunder med styling for å fornye ethvert rom. Du kan følge henne for flere tips fra hennes Instagramkonto; @heidihonore.

I denne artikkelen vil hun vise oss hvordan sofakroken kan få et helt nytt uttrykk ved å kombinere ulike putetrekk på forskjellige måter med fokus på komplementerende fargepalletter, myke teksturer og trendy kontraster. 

Trenger du hjelp og ønsker tips til å fornye et rom hjemme hos deg? Vi i Kremmerhuset tilbyr boligstyling til alle våre kunder. 

 

Edgy orange

Trendy kontrastfarge

Oransje er en nydelig og trendy farge å style med når høsten nærmer seg, og her ser du hvordan dette kan få en edgy stil i sofakrokan sammen med kontrastfarger. For å skape et harmonisk inntrykk, kombiner den med nøytrale farger i brunt og hvitt, eller sammen med botaniske mønster i mørkere toner. Ved å gjenta kontrastfargen med blomster eller andre små figurer, får rommet en fin helhet. 

Putetrekk Dolores Orange
Putetrekk Feel fake fur
-70%
Putetrekk Palme
Blomst Hortensia Blå
Glassvase Bubble brun 24 cm
Blomst Dahlia cream
-50%
Puff velur blad
Putetrekk Sanna velur mørk blå

Rolig blått

Velg fargepalletten med utgangspunkt i en mønstret pute

Nydelig stylet sofa med velur-puter i rolige blå-toner og flotte blomstermønstre. En kontrastpute kan være et godt utgangspunkt for å finne andre farger som passer sammen. I blomster-mønsteret finner vi mørkt blått, lyst blått og hvitt - en nydelig fargepalett! Og ikke glem et varmt ullpledd klar i sofaen som du kan pakke deg inn i når høstkulden står for tur. 

Putetrekk Dolores mørkeblå
Putetrekk Dolores sort
Glassvase Adrian 34 cm
Putetrekk Blomst Alise blå
Speil Rondo Sort Ø80cm
Fugl Kai grå 12 cm
Blomst Dahlia oker
Pledd Gitte beige

Lun rosa

Ulike former skaper balanse

Flere er usikre på om det går greit å bruke to ulike mønstret puter i samme sofa. Ved å kombinere mønstre med samme toner fungerer det uten problemer, og fargetonene smelter fint sammen. Farger som gammelrosa og beige gir en lun og koselig atmosfære. Puter i ulike former er også med på å skape en god balanse. Lysfat og lysestaker i gull er utrolig trendy og passer inn hos de fleste. Varm deg en deilig kopp med kakao og finn frem favorittserien på TV - det er tid for høstkos! 

Kronelysestake Lea 23,5 cm gull
Putetrekk velur Vintage
Putetrekk velur Blad/blomst
Putetrekk Art Deco velur olive
Keramikk lysfat Alva gull stort
Teppe Juvena tuftet med print
Pledd Devi grønn
-50%
Telysestake Diamond Rose grønn

Flere artikler:

Tid for innekos
Høstens trender - bli inspirert
Fem lekre og trygge putekombinasjoner denne sesongen

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS