Favoritter

Store selector

place Velg din butikk

User menu

Reservation cart

Styling med høstens nyheter

Mørkere kvelder og sofa-kos under myke pledd er rett rundt hjørnet. Gjør stuen klar for høsten med sesongens nyheter og trender.

En sofa - Tre stylinger

Høsten og sesongen for sofakos er endelig her! Trenger du tips til hvordan du kan invitere den nye årstiden inn i hjemmet? 

Heidi Honoré Langeid er en av våre dyktige interiørstylister og har jobbet hos Kremmerhuset siden 2012. Hun har hatt sin tilhørighet hos Kremmerhuset på Sørlandssenteret, og har vært lidenskapelig interessert i interiør siden 14-års alderen. Hennes erfaring er at det holder å endre på et par små ting, for å raskt og enkelt få en helt ny stil i hjemmet - som regel veldig lite som skal til.

Som flere av våre dyktige butikkansatte, så elsker også Heidi å hjelpe kunder med styling for å fornye ethvert rom. Du kan følge henne for flere tips fra hennes Instagramkonto; @heidihonore.

I denne artikkelen vil hun vise oss hvordan sofakroken kan få et helt nytt uttrykk ved å kombinere ulike putetrekk på forskjellige måter med fokus på komplementerende fargepalletter, myke teksturer og trendy kontraster. 

Trenger du hjelp og ønsker tips til å fornye et rom hjemme hos deg? Vi i Kremmerhuset tilbyr boligstyling til alle våre kunder. 

 

Edgy orange

Trendy kontrastfarge

Oransje er en nydelig og trendy farge å style med når høsten nærmer seg, og her ser du hvordan dette kan få en edgy stil i sofakrokan sammen med kontrastfarger. For å skape et harmonisk inntrykk, kombiner den med nøytrale farger i brunt og hvitt, eller sammen med botaniske mønster i mørkere toner. Ved å gjenta kontrastfargen med blomster eller andre små figurer, får rommet en fin helhet. 

Putetrekk Dolores Orange
Putetrekk Feel fake fur
Putetrekk Palme
Blomst Hortensia Blå
-30%
Glassvase Bubble brun 24 cm
Blomst Dahlia cream
-50%
Puff velur blad
-50%
Putetrekk Sanna velur mørk blå

Rolig blått

Velg fargepalletten med utgangspunkt i en mønstret pute

Nydelig stylet sofa med velur-puter i rolige blå-toner og flotte blomstermønstre. En kontrastpute kan være et godt utgangspunkt for å finne andre farger som passer sammen. I blomster-mønsteret finner vi mørkt blått, lyst blått og hvitt - en nydelig fargepalett! Og ikke glem et varmt ullpledd klar i sofaen som du kan pakke deg inn i når høstkulden står for tur. 

Putetrekk Dolores mørkeblå
Putetrekk Dolores sort
-30%
Glassvase Adrian 34 cm
Putetrekk Blomst Alise blå
Speil Rondo Sort Ø80cm
Fugl Kai grå 12 cm
Blomst Dahlia oker
-30%
Pledd Gitte beige

Lun rosa

Ulike former skaper balanse

Flere er usikre på om det går greit å bruke to ulike mønstret puter i samme sofa. Ved å kombinere mønstre med samme toner fungerer det uten problemer, og fargetonene smelter fint sammen. Farger som gammelrosa og beige gir en lun og koselig atmosfære. Puter i ulike former er også med på å skape en god balanse. Lysfat og lysestaker i gull er utrolig trendy og passer inn hos de fleste. Varm deg en deilig kopp med kakao og finn frem favorittserien på TV - det er tid for høstkos! 

Kronelysestake Lea 23,5 cm gull
Putetrekk velur Vintage
Putetrekk velur Blad/blomst
Putetrekk Art Deco velur olive
Keramikk lysfat Alva gull stort
Teppe Juvena tuftet med print
-50%
Pledd Devi grønn
-50%
Telysestake Diamond Rose grønn

Flere artikler:

Tid for innekos
Høstens trender - bli inspirert
Fem lekre og trygge putekombinasjoner denne sesongen

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS