• Psst...! Husk å logge deg inn for å få medlemspriser

Cozy holiday

Cozy Holiday er en trendy og naturlig stilretning for julen. Den er landlig og har en touch av rustikk, men samtidig tydelig skandinavisk. Behagelige jordfarger i beige- og bruntoner preger fargeskalaen og ved å legge til en dyp sofistikert julerød gir vi stilretningen og julestemningen et preg av eleganse. Tekstiler er i naturlige materialer med strukturer som herringbone og ruter som fint lar seg kombinere med velur og grovere materialer. Det er lune naturmaterialer som granbar og kongler på lysfat sammen med vaser i sotet eller klart glass. Om du digget høstens Slow Living kolleksjon, så er Cozy Holiday den perfekte julestilen for deg!

 

 

Slik får du stilen

  • Farget, sotet og klart glass
  • Sort metall 
  • Tre i sort
  • Glasert keramikk
  • Tekstil med struktur som herringbone, broderi og boucle

 

50%
63%
50%
Duftserien DIS
64%
50%
Frodige buketter
50%
77%

 

Skandinavisk rustikk

Lag deg en myk og god sofakrok med lekre puter i beige og varme toner. Du skal enkelt kunne kombinere naturlige toner med de trendy i ulike mønstre og teksturer. Denne kolleksjonen har fokus på det varme og koselige, derfor har designene krans og juletre nøytrale farger. Sett de gjerne sammen med røde puter med herringbone og hundtann mønster, eller kanskje en teddypute i hvit eller brun. Ta de landlige elementene og mix det inn med det skandinaviske for å skape en koselig rustikk stil.

 

40%
Putekombinasjoner
Putekombinasjoner
50%
Pynt et vakkert juletre
50%
Pynt et vakkert juletre
60%
50%
Pynt et vakkert juletre
50%
Pynt et vakkert juletre
50%
Pynt et vakkert juletre
Home for Christmas

Julen handler om ro, nærvær og tradisjoner. Hjemmet vårt pynter vi med julerødt og julegrønt og nydelige dekorasjoner.

Sparkling season

Den delikate og feminine kolleksjonen for alle de beige hjemmene. Denne kolleksjonen skaper julemagi med nøytrale farger.

Soulful Christmas

Denne fargepaletten er leken, feminin og full av juleglam. Det er sterke farger og kolleksjonen byr på glitter og fest. 

Ingress

Cozy Holiday er en trendy og naturlig stilretning for julen. Den er landlig og har en touch av rustikk, men samtidig tydelig skandinavisk.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS