Kopp til pappa

Gavetips til verdens beste pappa!

Pappa, fattern, far, gamle høvding, the boss... Kjær far har mange navn, og vi i Kremmerhuset har så klart noen supre gavetips som er perfekte å gi til enhver far, om det så er far, stefar, farfar eller morfar. Fedre er helt spesielle for mange av oss, de gir oss råd, tips og kritikk - og alt kommer fra hjertet og er ment godt! Vis at du synes din far er helt spesiell ved å gi en oppmerksomhet på farsdagen.

Og husk at farsdagen er søndag 14. november! 

Ferdige gavepakker klare til å gi bort

Er du litt usikker på hva du skal gi til papsen? Frykt ikke, vi har  fire ulike gavepakker, som er perfekte å gi bort i gave til noen du er glad i. Prøv en av pakkene med kaffe og sjokolade, hvem er vel ikke glad i denne kombinasjonen? 

25%
25%

Til den kaffeglade pappaen

Kopp til stefar, bonuspappa

Mange finner gjerne pappaen sin med en kopp kaffe i hånden både på morgen, dag og kveld. Vi har mange fine krus og kopper som gjør denne kaffestunden for far enda mer personlig og hyggelig. 

25%
25%

Til den sporty pappaen?

Eller kanskje ikke alltid så sporty, men nesten alle pappaer er av og til å se i sofaen foran Netflix. Hvorfor ikke si det med en kopp? Ta en titt på flere av våre kopper med tekst - kanskje er det flere som passer.

Se alle kopper og krus

Søtsaker til far

Hva er vel bedre med en liten søtsak eller to til kaffen eller kveldskosen? Vi har en rekke søtsaker som passer ypperlig til pappaen som er glad i litt søtsaker. Og hvem er vel ikke det?

25%
25%
25%
25%

Til pappaen som briljerer på kjøkkenet

25%
25%
25%
June treboller

Til den interiørglade pappaen

Vi må huske på at det ikke kun er kvinner som er opptatt av interiør og det estetiske, det er også menn! Selv pappaer! Vi har plukket ut noen lekre og tøffe interiørartikler som vi håper far vil bli glad for. 

Sorte potter med planter
30%
25%
25%

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS