Store selecter

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Vårtrender hos Kremmerhuset

Vårtrender hos Kremmerhuset

LA DEG INSPIRERE

TIDSRIKTIG INTERIØR

For mange interiørinteresserte er ofte kombinasjonen av trendy og personlig den ultimate miksen for å skape sitt eget drømmehjem. Heldigvis er begrepet "trendy interiør" veldig bredt, slik at det er stort rom for å velge akkurat de fargene, stoffene og formene som får ditt hjerte til å banke enda litt fortere. 

RUNDE FORMER OG LUNE FARGER

Å tilføre en ekstra farge i et rom har mye å si for det helhetlige uttrykket. Gå for kaldt eller varmt - eller en kombinasjon om du liker det litt vågalt. Et tips er å jobbe deg ut fra enten et bilde eller et flerfarget putetrekk for så å legge til flere ting i stylingen som tar igjen de samme fargene. Som vist over her har vi plukket putetrekket ut fra fargene i maleriet.

Å la noen farger og former gå igjen på flere elementer i interiøret skaper harmoni og et helhetlig intrykk.

LUNT OG GODT

Du skal ha det godt hjemme! Finn den koselige og lune følelsen med lys, puter og en inspirerende bok eller magasin. 

Unike elementer gjør hjemmet personlig

Unike elementer gjør hjemmet personlig

En unik og morsom figur eller en flott blomsterpotte, kan være alt som trengs for å løfte en flate og gjøre plassen personlig og unik. 

SKAP DIN EGEN GRØNNE OASE

SKAP DIN EGEN GRØNNE OASE

Eviggrønne, naturtro planter er perfekt for alle som ikke er født med naturlig grønne fingre, men som likevel vil omgi seg med frodige, grønne vekster. Denne sesongen innreder vi gjerne med store, grønne planter, enten det er palmer eller høye gressplanter. 

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS