Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv
Våre beste tips til festsesongen

Mai er full av festlige anledninger og vi flytter gjerne ut så snart været tillater det. Med en kjøler som holder limonaden kald, kan litt enkel dekor skape et nydelig hagefestbord eller 17. maifestbord. Eviggrønne kornellblomster gjør festbordet vårlig og elegant. De praktiske glassene i akryl gir bordet et ekstra løft og man trenger ikke være redd for at de skal knuses så lett.

Vinglass Jane
49,-
Vinkjøler
Gren Kornell
Limonade lime/ingefæ
99,-

Hva er mer forfriskende enn kald limonade en varm sommerdag? Vi har limonade i to ulike smaker: lime/ingefær og rabarbra/vanilje Det er en hyggelig gave å ta med seg i selskap, og blir garantert en favoritt.

Mai er full av festlige anledninger og i Kremmerhuset elsker vi en god fest, om det er hagefest, 17. mai-fest eller, dåp, konfirmasjon eller bryllup. Hele vår og sommer-kolleksjonen er kommet i våre butikker, og om du trenger pynt til bordet, vertinnegave eller bare å skape vårfølelsen i stuen så finner du det hos Kremmerhuset

Topp muffinsene med tørkede, spiselige blomster! Det er både dekorativt, smakfullt og spennende. Blomstene har en fin, lett krydret smak og en mild duft og er uten tilsetningsstoffer. Prøv disse i salater, kryddersmør, kaker eller andre desserter.

Ja vi elsker 17.mai! Skal du ha frokost eller selskap til 17. mai skal det ikke mye dekor for å sette stemningen – uansett om du går for tradisjonelt rødt/hvitt/blått eller kanskje et elegant hvitt festbord.

En frodig oase
Inspirasjon til uteplassen
Sommerlige blåtoner

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS