Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv
Trender interiør våren 2019

2019 blir året hvor vi vil uttrykke vår identitet, fortelle historier og skape stemninger ved hjelp av tekstiler og interiør! Etter mange år der hvitt og grått har vært gjeldende beveger vi oss nå mot duse, harmoniske farger som skaper balanse og harmoni.

 Vårnyhetene er nå på vei inn i butikkene - Her får du en sniktitt på trendvarene for 2019.

Materialer som lin, keramikk, tre og ull skaper harmoni og trivsel. Naturmaterialer som tre og furu er tilbake for fullt. Hyllen på bildet over kommer for salg i nettbutikken allerede fra 13.januar og i butikk mandag 14.januar.

Fargene som gir oss ro og harmoni

Denne våren er det myke naturfarger som gir oss følelsen av ro, stillhet og meditasjon som gjelder. Vi setter mer og mer pris på det naturlige og denne våren går vi for duse rosa, fersken, lilla og grønntoner. Med farger på både vegger og i interiøret skapes et mer personlige hjem hvor vi søker ro, balanse og harmoni. Puter, gulvtepper og andre tekstiler som kommer denne våren går ton i ton med de balanserte trendfargene. De blå tonene fortsetter som basefarge og gir oss ro og skaper tidløse rom med avslappet atmosfære.

En sterk trend denne våren er sakteliv hvor stillhet og intuisjon står sentralt. Gjennom farger og interiør skaper vi gode rom for undring og refleksjon. Gode materialer som tåler lang tids bruk og endrer uttrykk over tid vitner om levd liv, og gir oss trygghet, tilhørighet og kontinuitet. De grønne tonene kommer i mange varianter og skaper en behagelig følelse. De er både frodige og levende, samtidig som de gir oss ro og balanse.

Den duse ferskenfargen fungerer godt som en harmonisk kontrast til nøytrale baser. 

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS