Store selector

place Velg din butikk

User menu

Reservation cart

Verdens beste reseptfrie medisin er et besøk av en sykehusklovn! Sykehusklovnene er en gruppe profesjonelle scenekunstnere som har spesialisert seg på arbeid med barn på sykehus. Klovnene bidrar til positive opplevelser og pusterom for barn og unge i en ellers krevende livssituasjon. En sykehusklovn trår varsomt og oppmerksomt rundt på de forskjellige barnepostene og banker på og spør om de kan få komme inn. Gjennom improvisasjon, lydhørhet og sin helt spesielle klovnekommunikasjon besøker de pasienter, pårørende og helsepersonell. Sammen skaper klovn og barn unike øyeblikk hvor sykehusets rutiner må vike plass for noe annet og magi blir til.

Sykehusklovnene er i dag tilstede på 15 sykehus rundt om i Norge og i 2017 fikk 18.500 barn besøk av en sykehusklovn. Selv om de ikke kan forandre på situasjonen til barna, kan de gjøre noe med opplevelsen av sykehusoppholdet. Ved å spre om seg med latter og smil kan de skape gode minner for barna og kanskje for en liten stund kan det vonde trylles bort med magisk medisin.

Kremmerhuset er utrolig stolte av å få være hovedsponsor for Sykehusklovnene og vi donerer 1kr fra hver pose som selges i våre butikker til denne saken. Sykehusklovnenes arbeid ligger vårt hjerte nært og vi mener at de virkelig gjør en viktig forskjell.

Hvis du ønsker å lese mer om Sykehusklovnene så kan du klikke deg inn på nettsidene deres her. Hvis du ønsker å bidra til saken kan du klikke deg inn her.

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS