Store selector

place Velg din butikk

Fri frakt over 1000 - Fri retur i butikk

User menu

Reservation cart

Handlekurv
Sommerlige blåtoner

Det nærmer seg sommer og varmere dager og vi gleder oss til å nyte mer tid ute. Uavhengig av om du har en stor hage, liten hage eller kanskje bare en balkong, er det hyggelig å pynte opp uterommet. Blått og grønt harmonerer godt og denne sommeren har vi fått inn flere flotte tekstiler og putetrekk som setter farge på tilværelsen. 

Lag ditt eget utekjøkken og bruk uterommet så ofte du kan! Dekk bordet litt ekstra fint også i hverdagen og nyt de fine sommerdagene. Blått er en av sommerens store trendfarger og harmonerer godt med alt det grønne vi omgir oss i sommerhalvåret.

Få ting er hyggeligere enn å spise måltidene ute på sommeren. Maten smaker bedre, pulsen synker til et behagelig nivå og humøret stiger i takt med varmen fra solstrålene. Pynt opp uteplassen din med puter, pledd, hyller, planter og la det bugne! Denne sommeren har vi også en helt egen akrylserie bestående av vinglass og vannglass som egner seg godt til utebruk. Server frisk limonade og deilig smoothie og vi kan nærmest garantere god stemning. 

Har du ikke uteplass i det hele tatt kan du fint ta med deg et stort pledd, en piknikkurv fylt med masse deilig mat og lage din helt egen oase i parken. Det kan være lurt å ta med seg noen praktiske sitteputer for å gjøre opplevelsen litt mer behagelig. Denne sommeren har vi to varianter sitteputer som er laget spesielt for utebruk. Disse putene er vannavstøtende og tåler det norske klimaet. 

Et stort fat kan brukes til så mangt. Pynt det med friske frukter i sterke farger, lag et stilleben eller bruk det som serveringsfat

Denne sommeren har vi to putetrekk som er vannavstøtende og tåler å stå ute. 

Personvern    |    ©Kremmerhuset    |    Levert av: Ny Media AS